Skip to content

Vad är Bill Gates e -postadress?

18 de augusti de 2021
GettyImages 462020944 f7630154eb634c5f939644d20f6494e5

När Bill Gates drev Microsoft var hans e -postadress allmänt tillgänglig ([email protected]). Den 16 juli 1982 anslöt ett nytt lokalt nätverk alla utvecklingsmaskiner i Microsofts kontor. Detta system kallades MILAN och gav ett nytt, förbättrat e -postsystem till företaget. Som det har blivit vanligt i företag tilldelades e -postadresser med namn, med Bills vara billg. Detta användarnamn utvecklades senare till hans gamla e -postadress. Efter att ha lämnat Microsoft fortsatte Bill Gates att grunda och vara ordförande för Bill & Melinda Gates Foundation tillsammans med sin fru, så att Microsoft-adressen inte längre är giltig. För att kontakta stiftelsen, skicka ett e -postmeddelande till [email protected]. Du kan också prova [email protected].

Svarar Bill Gates på e -post från främlingar?

Gates är och var en upptagen man, men några få personer har rapporterat att de har fått snabba svar från Gates genom åren.

Även om det inte är lika vanligt som Steve Jobs e -post, har några av Gates e -postsvar blivit offentliga.

  • Ett e -postmeddelande från Gates från 2003 angående kritik av ”Windows Usability” visar hur detaljerad Gates är när du stöter på problem med Microsofts produkter. Som Gates själv erkände är detta beteende inte ovanligt, och att ta itu med det borde vara en del av hans jobb.
  • År 1994 hade författaren John Seabrook en lång mejlkorrespondens medan han arbetade med en berättelse för New Yorker. Den nya kommunikationsformen var fortfarande i sin linda, och konversationen fokuserade på vikten av e -post. I den gjorde Gates några djupa förutsägelser. Hans råd för att hålla sig lugn när du använder det är bra råd än idag: ”E -post är inte ett bra sätt att bli arg på någon eftersom du inte kan interagera.

Mer information om hur du kontaktar Bill Gates

Du kan följa den tidigare Microsoft -vd: n på hans blogg på GatesNotes.com för att hänga med i hans senaste arbete. Bill Gates har också pratat med allmänheten genom Reddit AMA, till exempel den här ”Ask Me Anything” -tråden. Medan du kan skicka ett privat meddelande till Bill Gates på Reddit genom hans noggrant utvalda användarnamn dettaisbillgates, är det osannolikt att han kommer att svara. Överraskande får Bill Gates inte så många mejl som du kanske tror. Han berättade USA idag 2013 som han bara får ungefär ”40 eller 50 mejl om dagen. ”

Bill Gates e -postbluff

Om du får ett mejl från Bill Gates om att han vill ge dig pengar är det en bluff. Namn lika stora som Bill Gates används vanligtvis av bedragare för att fånga din uppmärksamhet i hopp om att få din pengar, och den här har cirkulerat i åratal. Gates är känd för sin filantropi, men det betyder inte att han skickar e -post med slumpmässiga människor som erbjuder miljoner dollar.