Skip to content

Vad är Hi5 och skiljer det sig från Facebook?

12 de september de 2021
hi5 573357033df78c6bb07c3d7d

Hi5 är en webbplats för sociala nätverk riktade till människor som är intresserade av att flirta, dejta och få nya vänner. Det är nästan identiskt med den taggade webbplatsen. Båda sajterna ägs av socialt och mobilt techföretag The Meet Group. Du kanske aldrig har hört talas om Hi5 sociala nätverk, men det har funnits längre än Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Tumblr och Pinterest, och det går fortfarande starkt.

En kort historia av Hi5

Hi5 blev ett av de mest populära sociala nätverken 2007 när det upplevde en enorm tillväxtsteg med mycket av den populariteten från Centralamerika. Sajten fick sitt namn från en funktion som gav medlemmarna möjlighet att ge sina vänner virtuella high-fives. Femmor användes som ett sätt att beskriva en vänrelation. Det fanns en tid då användare kunde ge ut krigarfemmor, krossfemmor, lagkamratfemmor, swankfemmor och många andra typer av femmor.

Komma igång med Hi5

Hi5 är gratis, och du kan skapa en anpassad profil på den precis som alla andra sociala nätverk. Trots att det en gång var ett av de mest populära sociala nätverken för skrivbordswebben innan mobilanvändning var lika vanligt som det är nu, vill du ladda ner och använda Hi5 -mobilappen, som är gratis för Android- och iOS -enheter, för att få ut det mesta av webbplatsen.

Hur skiljer sig Hi5 från Facebook?

Facebook är känt för att vara ett privat socialt nätverk som du använder för att få kontakt med människor du redan känner i verkliga livet. Även om vem som helst kan göra offentliga inlägg, locka följare till sina profiler istället för att behöva godkänna alla som vänner, gå med i grupper och delta i diskussioner på offentliga sidor, är Facebook inte särskilt strukturerat för att hitta och träffa nya människor. Hi5, å andra sidan, handlar om att träffa nya människor. När du använder appen kan du hitta personer i närheten att lägga till som vänner. På samma sätt som den populära dejtingappen Tinder fungerar, kan du spela ett spel ”Meet Me” genom att gilla eller vidarebefordra anslutningar som dyker upp. Appen är optimerad för chatt, så att du direkt kan ansluta till någon och planera att träffas. Även om Hi5 är mycket mer öppen än Facebook, har du fortfarande kontroll över dina sekretessinställningar, så att du kan använda appen precis som du vill. Hi5 ger användarna chansen att träffa människor i snabbare takt genom att uppgradera till VIP -paket. Precis som Tagged har Hi5 en ”Pets” -spelfunktion där vänner kan tävla om att samla varandra.

Varför använda Hi5?

Hi5 är ett bra val för sociala nätverk om du är intresserad av att upptäcka nya människor i ditt område, få kontakt med dem, chatta lite online och kanske träffas så småningom. Många människor använder det som en form av nätdejting. Om du är mer intresserad av att hålla koll på vad dina nuvarande vänner, släktingar, arbetskamrater och bekanta gör, är Facebook ett bättre val. Spara Facebook för dina verkliga relationer och använd Hi5 för att träffa nya människor. Vanliga frågor

  • Hur tar jag bort mitt Hi5 -konto?

    För att radera ditt konto och avbryta din profil, gå till konto > inställningar > Avbryt konto. Välj Ja, jag vill avsluta mitt konto, ange ditt lösenord och välj Avsluta konto.

  • Hur återställer jag mitt Hi5 -konto?

    Om du skapade ett Hi5 -konto men inte har använt det på ett tag kan det inaktiveras. För att återaktivera den, gå till hi5.com/reactivate_account.html, ange din e -postadress och klicka på Skicka in. Hi5 aktiverar ditt konto igen och skickar dig ett e -postmeddelande med en länk för att ställa in ett nytt lösenord