Skip to content

Vad var Google Earths Monster Milktruck Game?

17 de september de 2021
monxter milk truck 246686ec59be480da38bd8603246b29f

Google Earth’s Monster Milktruck var ett snabbt och underhållande spel som gjorde det möjligt för spelare att döda lite tid och göra lite fantasi i Google Earth. Det fanns inget föremål för detta spel. Webbläsarknapparna styrde helt enkelt en 3D -mjölkbil när den zoomade runt Google Earth. Lastbilen körde rakt igenom 3D -byggnader men studsade av berg och annan terräng. Då och då dök det upp en röstbubbla från lastbilen med kommentarer.

Hur man spelar Monster Milktruck Game

Monster Milktruck skrevs ursprungligen 2008 för att visa upp möjligheterna hos Google Earth, men den versionen stöds inte längre av Google. Andra versioner dök upp senare, som detta Monster Milktruck -spel på Google Earth Blog. Google avslutade dock Google Earth API i december 2015, så spelet är inte längre tillgängligt.

Hur fungerade Monster Milktruck?

Spelet krävde att du laddade ner och installerade Google Earth och ett plugin. Allt du behövde göra var att använda knapparna för att accelerera och navigera, som att klicka på gas- eller bakåtknappen för att gå framåt eller bakåt, och vänster och höger knapp för att styra. Att skriva in en destination i sökrutan skulle omedelbart teleportera dig dit, och det fanns förinställningar som kunde ta dig till platser som San Francisco, Whistler, Mount Everest, Tokyo och Pismo med bara ett klick.

Andra spel och funktioner i Google Earth

Även om Monster Milktruck inte längre är tillgänglig, finns det andra roliga saker du kan göra i Google Earth. Ett exempel är Google Earth Flight Simulator där du flyger ett virtuellt plan genom Google Earth. Något annat du kanske inte vet om Google Earth är att det inte är fixat bara till jorden. Du kan till och med utforska Mars från Google Earth. Se de bästa platserna att besöka på Google Earth Street View för andra roliga saker att se.