Skip to content

Varför älskar jag Apples magiska tangentbord för iPad

22 de juni de 2021
IMG 4070 6546a7d98e0843c78b7130a8863d72de

Viktiga takeaways

  • Jag har blivit kär i Apples Magic Keyboard för iPad.
  • Jag var initialt skeptisk att tangentbordet var värt sitt rejäla pris.
  • Magic Keyboard är det mest bekväma tangentbordet jag någonsin har använt, och det är utmärkt för att ställa upp iPad i en mängd olika positioner.

Apples Magic Keyboard för iPad är det bästa tillbehöret som guiderna i Cupertino någonsin har tagit fram. När tangentbordet tillkännagavs för första gången, spottade jag priset på 299 dollar Du kan köpa ett helt acceptabelt Bluetooth-tangentbord på Amazon för $ 20 som ansluts till din iPad. Designen verkade också klumpig och löjlig; om jag ville ha en bärbar dator skulle jag skriva på min MacBook Pro, tänkte jag. Men alla positiva recensioner slog mig, och när tangentbordet började säljas för $ 199, bestämde jag mig för att prova. Nu förstår jag vad allt väsen handlar om. ”Långt ifrån att vara klumpig, gör Magic Keyboard min 11-tums iPad Air lättare att hantera.”

Komfort är kung

Först och främst är detta det mest bekväma tangentbordet jag någonsin har använt. På något sätt är det ännu bättre än den i full storlek på min MacBook. Den har den perfekta mängden taktil feedback, studs och våren, och när jag använder den, flyger mina fingrar bara med. Bakgrundsbelysningen är oerhört användbar. Jag trodde inte att jag skulle behöva det eftersom jag inte använder bakgrundsbelysningen på mitt MacBook-tangentbord så mycket, men det visar sig att bakgrundsbelysning är mycket mer användbart på alla platser du brukar använda en iPad, som soffan eller i säng.

Tangentbordets design är också imponerande. Magic Keyboard är långt ifrån klumpigt och gör min 11-tums iPad Air lättare att hantera. Det vaggar det perfekt, vilket gör att det känns som en fin bok. Det skyddar min iPad mycket bra, så att jag kan kasta den i en ryggsäck utan att oroa mig för den. Med typisk Apple-känsla fungerar Magic Keyboard också, som magi. Det finns inget behov av att ladda ner drivrutiner eller lura med inställningar för att få det att fungera. Snäpp bara på dess magnetiska anslutning med ett tillfredsställande klick, och den kommunicerar och laddas direkt via iPad.

Shazam, det förvandlar din iPad

Det bästa med Magic Keyboard är att det gör iPad till en helt annan enhet på bästa möjliga sätt. Innan jag ägde tangentbordet trodde jag att det var avsett att göra iPad till en sämre ersättning för en MacBook. Men i själva verket har min iPad förvandlats till en hybridenhet som fungerar bättre för alla möjliga scenarier. ”Med typisk Apple-känsla fungerar Magic Keyboard också, precis som magi.” Jag läser mycket på min iPad via Amazons Kindle-app, och jag trodde att det bara skulle väga ner det med ett bifogat tangentbord. I själva verket gör tangentbordet läsning mycket bekvämare och bekvämare. Det är fantastiskt för att ligga i soffan och stötta upp iPad på bröstet, och det snygga gångjärnet gör att du kan justera den till exakt rätt vinkel för ditt visningsglädje. Ditto för att titta på filmer. Jag slösade bort timmar på att försöka ställa upp min iPad för precis rätt synvinkel för en Netflix-binge, och det visar sig att Magic Keyboard också är det bästa stället för iPad. Jag har provat många tangentbord för iPads genom åren, och alla undantog mina förväntningar, inklusive det första Apple-tangentbordet för iPad. Det var bra att skriva på ett skrivbord, men misslyckades eländigt i alla andra situationer.

iPad Air står vertikalt med Magic Keyboard bifogat

Längs vägen flirtade jag med olika sätt att få min iPad att fungera som en bärbar dator i en nypa. Jag tillbringade en gång en månad på att resa med Logitech K480. Men dess nycklar var obekväma, och det stötte inte upp iPad i en bekväm vinkel. Jag ägde nyligen Apples Smart Keyboard Folio, vilket är en intressant idé i teorin, men inte bra för faktisk användning. Folio är ett tungt, obekvämt omslag och ett svårt tangentbord att arbeta på. Det magiska tangentbordet är helt enkelt allt jag alltid har velat ha i ett Apple-tillbehör. Det gör din enhet mer användbar, rolig och den fungerar bara. Gå bara och köp en om du har en iPad och pengarna att spara.