Skip to content

Varför fans fortsätter att köpa Pokémon Remakes

3 de juli de 2021
ScreenShot2021 03 02at12.42.55PM 8a320597e0ab40d58d0e4d75a05d17c1

Viktiga takeaways

  • Pokémon Brilliant Diamond och Shining Pearl kommer att anlända 2021 och kommer att återvända till det som många anser vara en av de bästa generationerna i serien.
  • Till skillnad från Pokémon Legends: Arceus, Brilliant Diamond och Shining Pearl kommer att bli remakes av två äldre Pokémon-spel.
  • En chans att återuppleva spelen från sin barndom är det som får många Pokémon-fans att köpa remakes av tidigare titlar.

Pokémon Brilliant Diamond och Glänsande pärla kan känna sig felaktig med Pokémon Legends: Arceus kommer 2022, men många fans är lika glada att utforska de tidigare spelen i serien som de nya. Var Pokémon Legends: Arceus lovar en stor, öppen värld för spelare att utforska, Pokémon Brilliant Diamond och Glänsande pärla erbjuda en välkommen flykt till Pokémon att många av oss växte upp och spelade. Introduktionen av Pokémons fjärde generation var en spännande tid, och möjligheten att utforska den är lika lockande som löften om framtiden Pokémon spel erbjudande. ”Diamant och Pärla var de första Pokémon spel som jag spelade helt igenom och med vänner, säger Talyah Regusters, ett fan av serien, till Lifewire via e-post. favorit- Pokémon integreras i den nya tekniken i Nintendo Switch. ”

Revisiting Innovation

Många av oss växte upp och spelade Pokémon. Jag vet att jag gjorde det; Diamant, Pärla, Svart, Vit-de var alla en stor del av min barndom. Och medan jag har haft senare titlar i serien som Svärd och Skyddaingenting har slagit samma ackord som de äldre posterna. Med Diamant och Pärla, det ackordet är särskilt rungande, eftersom dessa två poster i serien hjälpte till att introducera massor av nya funktioner. ”En av de roligaste tiderna jag hade med originalet var att spela Capture the Flag med mina vänner”, berättade Regusters.

Till skillnad från tidigare Pokémon spel, Diamant och Pärla hade Wi-Fi-anslutning via Nintendo Wi-Fi, så att du kan ansluta till dina vänner och chatta, handla Pokémon och till och med slåss. Som Regusters, att kunna spela Pokémon med vänner var en stor del av min upplevelse, och en del av varför jag alltid har hållit dessa originaltitlar så högt. Visst, online-anslutning har blivit en häftklammer i serien just nu, men då var den ny. Det var innovativt. Det kändes som en helt ny värld hade öppnats för Pokémon fans, och många tycker om att kunna återvända till dessa tider.

Childhood Re-Imagined

Remakes kommer säkert att hända i spelbranschen, särskilt när det gäller kritiskt och kommersiellt hyllade titlar. De Pokémon serien har sett mer än sin rättvisa andel, men anledningen till att de fortsätter att lyckas, och varför så många fans köper in dem, är nostalgi. Spel som Pokémon Diamond och Pärla ge en koppling till din barndom, en enklare tid i livet. Dessa spel kanske inte har alla sina efterträdares framsteg, men det är den enkelheten som gör dem ännu mer tilltalande. Många beröm Pokémon Diamant och Pärla på grund av hur mycket de utökade Pokédex, ett arkiv med alla tillgängliga Pokémon. De inkluderar också en av seriens mest anmärkningsvärda regioner, Sinnoh-regionen. ”Diamond och Pearl var de första Pokémon-spelen som jag spelade helt igenom och med vänner.” Det finns också det faktum att inte alla Pokémon fan hade en chans att utforska dessa avgörande ögonblick i seriens historia. Med remakes blir det möjligt och gör det också möjligt för Game Freak att sprida upp upplevelsen med ett nytt lager färg. För många nyare fans låter idén att spela en mer pixelerad version – eller till och med möjligheten att få tag på ett system som kan köra dem – tilltalande.

Även om det kan verka dumt för fans att fortsätta stödja uppfriskningen och omarbetningen av Pokémon spel är kärleken till serien stark. Med över 25 års historia bakom serien kan det vara en stark motivering att kunna återansluta sig till din barndom. Personligen älskar jag enkelheten hos de äldre Pokémon spel, tiden innan jag var tvungen att oroa mig för Gigantamax Pokémon, introducerades i Pokémon-svärd och Skydda. Säker, Pokémon Legends: Arceus ser redo att driva serien mot en mer öppen världsupplevelse, något som många – inklusive jag själv – har velat ha. Å andra sidan, återbesöka de klassiska dagarna av Pokémon med förbättrad grafik är lika spännande, och jag hoppas att Game Freak aldrig slutar göra om äldre Pokémon spel.