Skip to content

Varför jag inte kan vänta med att få Xbox Series X

10 de augusti de 2021
ScreenShot2020 10 14at12.33.13PM 90d877c6ec2c40a8bee9fa1cb7244c82

Viktiga takeaways

  • Xbox Series X kan köpas direkt eller som en del av Xbox All-Access.
  • Bakåtkompatibilitet ser redan bra ut.
  • Xbox Game Pass är nyckeln till dess framgång.

En spelkonsol som kostar $ 499, ser ut som en ful högtalare och inte har många exklusiva spel i horisonten? Kom härifrån, eller hur? Fel. Xbox Series X ser troligt ut att förändra vad vi alla tror att vi vet om spelkonsoler, och det är bara tidiga dagar än.

Vad erbjuder Xbox Series X egentligen?

Som ett långsiktigt Xbox-fan tittade jag på tillkännagivandena och granskade punkterna, och de var … bra. Bara bra. På sätt och vis kändes det som att Microsoft blivit ett offer för sin egen framgång. Jag älskar min Xbox One X och använder den de flesta dagar, så var det något behov av en annan konsol för att försöka locka bort mig? För mig var lanseringsspel avgörande och de är inte bra. Dessa spel inkluderar Assassin’s Creed Valhalla, Destiny 2: Beyond Light, Smuts 5, Falconeer, Gears Tactics, Marvel’s Avengers, NBA 2K21, Tetris Effect: Connected, Watch Dogs: Legion, och Yakuza: Som en drake. Nästan alla dessa spel är tillgängliga i någon form någon annanstans. Startfönstren spel fortsätter i en liknande veva med liknande Call of Duty: Black Ops Cold War (kan namnet bli längre?) och Cyberpunk 2077 leder också avgiften i titlar som är tillgängliga på den nuvarande generationen av konsoler. Så, vad ger? ”Det kommer bara att bli bättre när man gillar det Halo Infinite och fler kommer. ”

Det är en uppgradering, inte en helt ny konsol

Du kan definitivt fortsätta använda en vanlig Xbox One och vara glad, men det beror på att hela poängen med Xbox Series X inte är att det är en helt ny spelvärld – det är en utveckling av vad vi redan har.

Xbox Series X bakåtkompatibilitetsrubrik

Kommer du ihåg alla de gånger du köpte en ny dator eller uppgraderade befintliga komponenter? Du drog till ditt favorit ”gamla” spel, rätt, för att se hur bra det såg ut och kändes. Jag älskar att kolla hur mycket bättre World of Warcraft finns på varje ny PC -uppgradering jag gör. Xbox Series X är så här just nu. Det revolutionerar det du redan har med löfte om några exklusiva och unika titlar längre ner i raden när utvecklare fortsätter att upptäcka vad systemet kan uppnå. Låt oss titta på de senaste rapporterna från de människor som har haft praktisk erfarenhet av den nya konsolen. Framförallt tweetade veteranen frilansjournalist Geoff Keighley sina intryck av Xbox Series X. Begränsad till endast bakåtkompatibla titlar och för att se hur snabb Quick Resume -funktionen är, blev han imponerad. De senaste spelen har definitivt kämpat på senaste tiden på Xbox One. Spel som Forza Horizon 4 och Kontrollera har lidit av långa laddningstider som snart visade sig frustrerande, och de är långt ifrån de enda. Xbox Series X kommer att förändra allt detta.

”Belastningstiderna förbättrades VÄLDIGT över hela linjen. Jag testade Fortnite, Warzone, Ori, Batman: Arkham Knight, även äldre titlar som Modern Warfare 2 och Gears of War (de ursprungliga 360-skivversionerna!), ”förklarade Keighley. På samma sätt låter Quick Resume som att det kommer att bli en spelväxlare. Keighley förklarar att det är” nästan som Alt-TABing. ”Du kan enkelt växla mellan flera spel utan att tänka på vad Den här användarvänligheten låter oerhört användbar innan du ens tänker på hur exklusiva Xbox Series X -spel kan se ut.

Varför $ 499 inte är så dåligt ett pris (typ)

Jag säger inte att Xbox Series X inte är en hård försäljning. Det har varit ett tufft år för i stort sett alla oss, och $ 499 är mycket pengar. Det är faktiskt där Microsoft har rätt idé. Genom sin Xbox All Access -tjänst kan du effektivt prenumerera på en Xbox Series X, ungefär som att registrera dig för ett nytt telefonkontrakt.

En vy över Xbox Series X: s topp och botten när du står vertikalt

För 34,99 dollar under de närmaste 24 månaderna får du en Xbox Series X -konsol, plus 24 månaders Xbox Game Pass Ultimate. Detta är Microsofts mördarapp, så att du kan njuta av en katalog med hundratals spel helt gratis, ungefär som Netflix. Nya spel läggs till regelbundet med de senaste Microsoft -publicerade spelen inkluderade. Det kostar vanligtvis 14,99 dollar i månaden, så 20 dollar i månaden för den senaste spelkonsolen? Hur kunde någon motstå något som i princip fungerar som ett avslappnande kaffe i veckan? När du inte ens behöver oroa dig för att budgetera för att köpa nya spel, och du kan välja att betala varje månad, känns Xbox Series X som en hel del, även om den inte har många exklusiva spel än. Ännu bättre? Det kommer bara att bli bättre när man gillar det Halo Infinite och fler kommer. Det är därför jag får Xbox Series X så snart som möjligt. Hur är det med dig?