Skip to content

Verizon byggde en fungerande mobiltelefon i Minecraft

30 de juli de 2021
verizon minecraft world 56c6deda3df78cfb3786858c

Att göra en fungerande skapelse i Minecraft är mycket hårt arbete. Att skapa en fungerande telefon i Minecraft är en helt annan historia. När en person skulle tänka sig att ha en fungerande telefon i Minecraft, skulle de normalt tänka på en modifiering av spelet som ger dem en telefon de kan hålla i sitt lager. Verizon bestämde sig för att öka det med tusen i storlek, tillgång till applikationer, samtal med FaceTime och mycket mer. I den här artikeln kommer vi att diskutera Minecraft-modet som fick många att tro att den här skapelsen var helt falsk.

Varför Verizon gjorde en telefon i Minecraft

Att veta hur öppet och oändligt kreativt Minecraft är, beslutade mobiltelefonföretaget Verizon Wireless att försöka skapa en fungerande telefon i Minecraft som gör det möjligt för spelare att ringa telefoner i verkligheten, surfa på nätet och (naturligtvis) ta selfies . Verizon Wireless tog också tillfället i akt att annonsera sin telefontjänst medan de arbetade med detta projekt på grund av Minecrafts stora och växande popularitet bland spelare.

Funktionerna

En Minecraft-skärm visas på en smartphone

När man använde den extremt stora (och överraskande operativa) telefonen i Minecraft, var tre alternativ tillgängliga för spelarna. Dessa tre funktioner bestod av videosamtal, sms / MMS och surfning. När en spelare skulle ringa en annan med hjälp av in-game-telefonen, skulle spelarna se sin väns ansikten på telefonen på skärmen som producerades och flytta runt med Minecraft-block i realtid. Personen som kallas med en fysisk telefon skulle se spelarens Minecraft-karaktär röra sig i F5-läget i spelet. SMS- / MMS-funktionen i telefonen gjorde det möjligt för spelare att ta en selfie i Minecraft. Efter att ha tagit selfie kunde spelare skicka bilden de tog till en verklig telefon med hjälp av MMS. Den sista funktionen, surfning, gjorde det möjligt för spelare att ansluta till internet och visa webbsidor översatta till Minecraft-block. Även om kvaliteten på webbsidorna inte var bäst var det fortfarande väldigt intressant att se varje enskild webbplats i ett Minecraft-format. Länkar var klickbara på telefonens skärm, spelare kunde bläddra igenom sidan och njuta av deras favoritwebbplatser.

Hur det gjordes

En Minecraft-skärm som visar tornet

På Verizon Wirelesss webbplats för projektet sa de: ”Med hjälp av Wieden + Kennedy och BlockWorks byggde vi anpassad funktionalitet som låter spelare surfa på Internet, ringa videosamtal och skapa en selfie-stick för att skicka en MMS-selfie till en vän … I Minecrafts värld är nästan allt av block. Vi har skapat en webbapplikation, Boxel, som översätter riktiga webbsidor och strömmande video till block så att de kan byggas på en Minecraft-server i realtid. Vårt server-plugin använder Boxel-client för att hantera kommunikationen mellan Minecraft och den verkliga världen som översatt av webbapplikationen. ”

Sammanfattningsvis

Minecraft-logotyp på skärmen

Minecraft är ett mycket öppet spel som möjliggör nya sätt att uttrycka sig, nya sätt att dela idéer och nya sätt att vara kreativa. Oavsett om en person vill bygga en telefon som kan ansluta till omvärlden eller ett litet smutshus, ger Minecraft möjlighet att göra som du vill så länge du har viljestyrka att försöka och inte ge upp. Minecraft har blivit mycket mer än Redstone och Command Blocks. Minecraft ger individer nya verktyg för att ta reda på talanger som de kanske eller inte visste att de har haft tidigare. Din enda begränsning när du konstruerar din nästa stora idé i Minecraft är din fantasi, så sträck dig efter stjärnorna och försök att göra något ur den här världen. Läs mer om de 10 bästa Bukkit-pluginsna för Minecraft-servrar.