Skip to content

VidCon 2021: Datum, nyheter, rykten och allt annat att veta

16 de juni de 2021
VidCon2021 57bd5e1e367949ebae6c63005b63de93

Detta evenemang hålls årligen för att samla dem som skapar videoinnehåll med fansen som älskar dem.

När är VidCon 2021?

Årets amerikanska evenemang kommer att äga rum i Anaheim, CA. Arrangörerna har ännu inte angett ett specifikt datum efter ”sommaren 2021”, så någon gång mellan juni och augusti verkar det självklart. Evenemanget kommer sannolikt att vara en hybrid av både personliga och onlineaktiviteter, med liveströmmar av fläktfokuserade sessioner och tillgång på begäran till olika huvudtexter, workshops och diskussionspaneler. VidCon håller också personliga och andra evenemang över hela världen, med 2021-evenemang planerade i Abu Dhabi, Australien, London, Mexico City och Singapore. VidCon Now är en veckoserie online som erbjuder virtuella konserter och föreställningar, paneldiskussioner, online-möten och hälsningar och andra typer av interaktiva evenemang. Det skapades som svar på avbokningen av personligt evenemang 2020.

Hur man registrerar och går vid VidCon

Så snart datumet är slutgiltigt kommer VidCon att erbjuda ett digitalt biljettköpsalternativ för alla som vill delta.

Finns det stora tillkännagivanden vid evenemanget?

Det finns vanligtvis inga större produkt- eller programvarumeddelanden på VidCon. Istället är det fokuserat på att hjälpa videoskapare att komma igång eller expandera och ansluta dem till de i branschen som kan hjälpa dem att bli större och bättre på vad de gör. Det är också en nyckelplats för fans att ansluta sig till videoskapare som fyller i sociala medieappar som YouTube och TikTok.

Vem kommer att vara där?

Inga officiella bekräftelser har gjorts ännu.

De senaste nyheterna om VidCon

Även om du alltid kan läsa de senaste tekniska nyheterna på Lifewire, här är några intressanta saker som särskilt involverar VidCon och / eller videoplattformar. Håll koll på det här utrymmet. Vi uppdaterar den här sidan ofta när fler detaljer blir tillgängliga.