Skip to content

Vine Soundboard -appar för att lägga till roliga ljud i dina videor

18 de augusti de 2021
509284215 56a9fefb3df78cf772abf698

Vine -tjänsten har avbrutits men vi lämnade informationen nedan för arkivändamål. På Vine har du bara sex sekunder på dig att fånga betraktarens uppmärksamhet. När tiden är så begränsad kan det ofta göra stor skillnad att hålla tittarna intresserade och engagerade genom att införliva fängslande låtar och roliga ljudklipp genom att dra nytta av soundboard -appar. Alla som är aktiva på Vine bör veta att videotrender går viralt över plattformen hela tiden. Med några veckors mellanrum blir någon lycklig användares nya video snabbt en meme eller trend nästan över en natt, vilket inspirerar alla typer av Vine -användare att skapa och lägga upp sina egna versioner. Ljudklippet My Name Is Jeff från filmen 22 Jump Street är ett exempel på en trend som blev väldigt viral på Vine. Användarna kom med alla möjliga olika och kreativa sätt att infoga klippet i sina videor på ett sätt som kan få tittarna att skratta. Om du gillar att lägga upp Vine-videor och bygga upp ett antal trogna användare som alltid kommer att vara villiga att återskapa dina inlägg, kommer du förmodligen att vilja veta mer om den här typen av trender, tillsammans med tredjeparts soundboard-appar som gör det bekvämt för dig att komma in på dem.

Best of Vine Soundboard

Best of Vine Soundboard är en av de högst rankade Vine-ljudapparna i App Store. Du får 115 av de bästa och mest populära trendljuden, tillsammans med en drag-och-släpp-funktion längst ner på skärmen för att spara dina favoritljud. Uppgradera till pro -versionen för att aktivera delning och ta bort annonserna. Best of Vine stöder till och med Apple Watch!

Dubsmash

Även om det enda syftet med Dubsmash inte bara är att dela på Vine, är det verkligen användbart för det. Välj ett ljud, spela in dig själv med det och spara sedan ljudet på din enhet och ladda upp det till Vine.

VineBoard

En annan populär Vine soundboard -app för iOS är VineBoard, med ett annat gränssnitt jämfört med det andra soundboardet och över 400 ljud – gratis. Du kan också söka efter ljud, spara och lagra dina favoriter och ordna om dem hur du vill.

VSounds

VSounds låter dig bläddra bland alla slags Vine -ljudklipp, från ”en potatis” till ”Jag gillar sköldpaddor”. För att kunna använda alla ljud måste du göra ett köp i appen på $ 1,99.

SoundPal

SoundPal är en relativt ny app med ett par ljudklipp att lyssna på och använda gratis. Liksom VSounds, om du vill dra full nytta av de ljud som appen erbjuder, måste du göra ett köp i appen på $ 0,99 för att låsa upp ytterligare ljud.

Vclips

Om du är en Android-användare som inte är imponerad av abonnemanget i appen du behöver göra för att få tillgång till alla ljud, prova Vclips. Appen erbjuder över 70 gratis ljud att svepa igenom och spela.

Soundboard för Vine Free

Denna app ger iOS -användare något mer variation som är gratis jämfört med VSounds och SoundPal, som bara erbjuder ett par ljud gratis. Soundboard for Vine Free erbjuder cirka 20 ljud gratis, plus ett uppgraderingsalternativ på 2,29 dollar för åtkomst till alla.

Musikaliskt

Okej, så Musical.ly är inte precis en ”soundboard” typ av app eftersom den fokuserar på musik snarare än ljud, men det är verkligen en av de bästa apparna att ha om du gillar att använda gratis klipp av populära låtar som bakgrundsmusik i dina Vine -videor. Musical.ly är ett socialt nätverk, men du kan använda det för att spara videor du gör med det och ladda upp dem till andra sociala nätverk, inklusive Vine.

Dra fördel av Vines musik och ljudeffekter i appen

Visste du att Vine har funktioner som låter dig lägga till musik och ljud i dina videor? När du redigerar en ny vinstock trycker du på musiknot ikonen längst ner på skärmen för att lägga till bakgrundsmusik med klipp som Vine föreslår eller genom att ansluta till ditt musikbibliotek. Alternativt trycker du på ljudvåg ikon för att se ett urval av populära ljudeffekter som liknar det som erbjuds av tredjepartsapparna ovan, som du kan infoga i dina videor.