Skip to content

Visa endast prioriterade e -postmeddelanden i Gmail -inkorgen

14 de september de 2021
GettyImages 1129381868 121a008c847a4f7ebbc30ae9b48189eb

Vad man ska veta

  • Gå till inställningar > Se alla inställningar > Inkorg. Välj i rullgardinsmenyn Prioriterad inkorg.
  • Under Inkorgssektioner, Välj Lägg till avsnitt bredvid en tom plats väljer du Viktig eller Viktigt och oläst. Spara dina ändringar.
  • För att ändra antalet viktiga e -postmeddelanden som visas, i Inkorg inställningar, välj alternativ. Under Visa upp till, välj ett nummer.

Du kan dölja alla utom de viktigaste meddelandena från din standardinkorg i Gmail. Genom att lära av dina handlingar i appen kan Gmail automatiskt plocka ut e -postmeddelanden som den tycker att du behöver se och låta dig bläddra i resten avslappnat. Så här visar du bara prioriterade e -postmeddelanden i Gmail.

Gör Gmail -prioriterad inkorg Visa endast viktiga (olästa) e -postmeddelanden

Om du vill att Gmail bara ska visa prioritetsmeddelanden (och endast olästa viktiga e -postmeddelanden, om du föredrar det) i Prioriterad inkorg: På nyare Gmail -konton finns det en god chans att du har detta konfigurerat så snart du aktiverar din prioriterade inkorg.

  1. Öppna Gmail och välj inställningar kugghjulsikonen (⚙) högst upp på skärmen.

  2. Välja Se alla inställningar i rullgardinsmenyn.

    Knappen "Se alla inställningar" i Gmail

  3. Gå till fliken Inkorg.

    Gmail -inställningar med fliken Inkorg markerad

  4. Välj Prioriterad inkorg i rullgardinsmenyn bredvid Inkorgstyp. Du kan också ändra din Gmail -inkorg till Prioritet genom att välja Inställningsutrustning ikon, rullar ner till Inkorgstypoch klicka Prioritet. Välj sedan Anpassa för att ändra dess inställningar enligt nedan.

    Prioriterad inkorg vald i menyn bredvid inkorgstyp

  5. Bredvid Inkorgssektioner, hitta ett oanvänt avsnitt markerat som Tömma. Välj Lägg till avsnitt för att avslöja menyn med tillgängliga alternativ.

    Gmail -inställningar som visar inkorgssektioner

  6. Välj Viktigt och oläst eller Viktig från menyn.

    Viktigt och oläst betyder att ett meddelande måste identifieras som både oläst och viktigt av Gmail för att visas i det första avsnittet.

    Gmail -inkorgssektion som visar Viktigt och oläst

  7. Ta eventuellt bort de andra inkorgssektionerna för att bara se viktiga och olästa meddelanden först. Välj ett avsnitt i rullgardinsmenyn och välj Ta bort avsnittet.

    Alternativ för Gmail -inkorg med avsnittet Ta bort markerat

  8. Rulla längst ned på sidan och välj Spara ändringar.

    Gmail -inställningar med Spara ändringar markerade

  9. Tillbaka i Prioriterad inkorg, Välj pil ikon för att kollapsa Allt annat.

    Gmail prioriterad inkorg med allt annat kollapsat

Du kan alltid se alla dina (andra) inkorgsposter under Allt annat i din prioriterade inkorg eller genom att gå till Inkorg märka.

Ändra antalet viktiga e -postmeddelanden som visas i din Gmail -inkorg

För att få Gmail att visa fler meddelanden i det första, Viktiga eller Viktiga och olästa avsnittet än standard 10:

  1. Gå till din Inkorg inställningar i Gmail. (Se ovan.)

  2. Välj alternativ intill Viktigt och oläst sektion.

  3. Välj det maximala antalet meddelanden för avsnittet under Visa upp till.

    Inställningar för Gmail -inkorg med visa upp till markerade

  4. Bläddra till botten och välj Spara ändringar.

Lägg till fler inkorgssektioner

Vill du att andra kategorier bryts ut från Allt annat i din Gmail -inkorg – till exempel meddelanden som du stjärnmärkt eller e -postmarkerad med en e -posttjänst? Du kan lägga till upp till två sektioner till (eller ersätta Viktig). Så här lägger du till en inkorgssektion för alla etiketter eller stjärnmärkta e -postmeddelanden i din Gmail -inkorg:

  1. Öppna Inkorgsinställningar i Gmail (se ovan).

  2. Välj Lägg till avsnitt bredvid en av Tömma sektioner. Om du vill lägga till en sektion för stjärnmärkt e -post väljer du Medverkade från menyn.

    Gmail lägger till ny prioriterad inkorgssektion

  3. Om du vill lägga till ett avsnitt för en etikett väljer du Fler alternativ från menyn. Välj önskad etikett.

  4. Välj Spara ändringar på botten av sidan.