Skip to content

Windows Search verkar vara nere, prova den här åtgärden

10 de juli de 2021
search c349fc21c73a4776aed1ee38fa36ba56

Vad: Windows 10-sökning verkar vara trasig för många användare.
Hur: Du kanske ser en tom ruta när du söker på din Windows 10-dator.
Varför bryr du dig: Åtgärda problemet innan Microsoft utfärdar en officiell korrigering kan låta dig använda sökfunktionen igen.

Enligt olika användare och webbplatser runt internet verkar Microsoft Windows 10-sökningen vara nere och visar bara en tom ruta där sökresultat vanligtvis finns. Vi märkte att en av våra artiklar om fixning av Windows 10-sökning fick hög trafik också onsdag morgon.

Windows Central tillskriver problemet till Windows Bing-integration och erbjuder några steg som involverar Windows-registret för att få saker att fungera igen. Som de noterar är det viktigt att se till att du har en solid, ny säkerhetskopia av din dator och dess register innan du försöker. Vi testade dessa instruktioner och hittade Windows CentralDen specifika listan över steg som har arbetats på vår egen maskin som påverkas av sökproblemet, så var säker och prova. Om den här mer specifikt riktade lösningen inte fungerar för dig har vi också en mer generaliserad felsökningsartikel om hur du åtgärdar sökproblem på Windows 10. Även om det inte har funnits något officiellt ord från Microsoft, tweetade företaget att det undersökte ” flera Office 365-nummer ”onsdag morgon.

Via: Digitala trender