Saltar al contenido

Hur man gör en händelse privat i Google Kalender

19 de junio de 2021
google apps 2018 1008251046 5b7da1ec46e0fb0050c6d1fd

Att dela din Google-kalender med någon kan göra livet mer bekvämt. Nu när du vill planera något tillsammans kan du hoppa över «Är du tillgänglig?» konversation. Men om den andra personen vet att alla möten är lite för mycket, kan du välja att göra några av dem privata.

Dölj en enda händelse i Google Kalender

För att se till att ett evenemang eller ett möte inte syns i en delad kalender i Google Kalender:

  1. Dubbelklicka på önskat möte.

  2. Välj Privat under Integritet. Om Integritet inte är tillgängligt, se till att alternativ rutan är öppen.

  3. Välj Spara.

Observera att alla andra ägare av kalendern (dvs. personer som du delar kalendern med och som har behörighet till någon av dem Gör ändringar i händelser eller Göra ändringar och Hantera delning) kan fortfarande se och redigera händelsen. Alla andra kommer att se «upptagen» men inga detaljer om händelsen.

Delningsalternativ i en delad Google-kalender

När du delar din Google-kalender med någon kan du välja hur mycket information de kan se om dina schemalagda evenemang. Dessa alternativ inkluderar:

  • Se bara ledig / upptagen. Detta är standarddelningsalternativet och det ger minst risk. Den person som delar kalendern med den här inställningen kan bara se om du är tillgänglig eller upptagen vid en viss tid och ett visst datum.
  • Se all information om evenemanget. Denna behörighetsnivå gör det möjligt för den som delar kalendern att se alla dina händelser och detaljerna.
  • Gör ändringar i händelserna. Med denna behörighetsnivå kan personen som du delar din kalender med se alla detaljer i alla händelser och redigera dem.
  • Gör ändringar i händelser och hantera delning. Detta är den mest omfattande behörighetsnivån. Personen som du delar din kalender med kan se, ändra och dela din kalender med alla de väljer.