Saltar al contenido

Rätt iPad för din budget

28 de julio de 2021
how much does ipad cost 1994297 d843763803cf448997811a652c3dfd33

IPad levereras i olika storlekar och priser. En helt ny iPad kan kosta så lite som $ 329 för en vanlig iPad och så högt som $ 1700 för 12,9-tums iPad Pro. Denna sort placerar en iPad-modell inom nästan vilken budget som helst, och när du överväger använda eller renoverade enheter kan priset vara ännu lägre. Den första frågan att ställa är hur mycket du vill spendera på en iPad. Generellt, ju mer du spenderar desto större är lagring, skärmstorlek och datorkraft.

De enheter och priser som anges i den här artikeln gäller från och med sommaren 2020.

12,9-tums iPad Pro

En person drar på 12,9-tums iPad Pro med en penna

Apple introducerade en iPad med en enorm 12,9-tums skärm för att överbrygga klyftan mellan surfplattor och bärbara datorer. IPad Pro är definitivt en surfplatta med en dators processorkraft. A12Z-chipet är ungefär lika kraftfullt som en bärbar dator i mellanklassen, och med 4 GB RAM-minne för appar som passar den expansiva skärmen är det ett multitasking-djur. Det kan också vara en fantastisk familj iPad, med en skärm som inte gör att du saknar din HDTV när du strömmar till den. IPad Pro börjar på $ 999 och kan sträcka sig helt upp till $ 1700 för 1 TB-modellen med Wi-Fi + Cellular.

11-tums iPad Pro

11 ”iPad Pro Wi-Fi 64 GB

Lika lika kraftfull som 12,9-tums Pro med några funktioner som till och med överträffar den, 11-tums iPad Pro är perfekt för dem som vill ha en Pro-nivå iPad men inte vill spendera så mycket som en högre bärbar dator. Den har en bakåtvänd kamera på 12 megapixlar som kan konkurrera med din smartphone och den har en skärm som kan visa ett bredare utbud av färger än tidigare iPads. Basmodellen med 64 GB lagring och Wi-Fi-anslutning kostar $ 799.

Ipad Air

Skärmdump av tredje generationens iPad Air i guld

Tredje generationens iPad Air har funktioner på Pro-nivå, som Apple A12 Bionic-chip, en uppgraderad Retina-skärm och stöd för Apple Pencil. Det börjar på $ 499 för 64 GB lagring och Wi-Fi-anslutning och verkar hålla en bekväm mellanväg mellan pris och kraft.

iPad Mini 5

Produktbild av iPad Mini 5 i olika färger

IPad Mini är för alla som vill ha en mindre surfplatta men inte vill spara på specifikationerna. Det är lika kraftfullt som en iPad Air, med ett A12 Bionic-chip, 64 GB eller 256 GB lagring, en uppgraderad Retina-skärm och stöd för första generationens Apple Pencil. 64 GB börjar på $ 399, medan 256 GB-modellen börjar på $ 549. Om du inte vill ha en mindre skärm är det dock bättre att du spenderar extra $ 100 för iPad Air.

iPad (7: e generationen)

Produktbild av 7: e generationens iPad i skiffergrå

Apples mest populära surfplatta, 7: e generationens iPad, har en 10,2-tums Retina-skärm, ett Apple A10 Fusion-chip och antingen 32 GB eller 128 GB lagring. Även om det är något mindre kraftfullt än andra modeller, gör det överkomliga startpriset på $ 329 det till ett attraktivt alternativ för människor som bara letar efter en surfplatta som kan utföra grundläggande vardagliga uppgifter som e-post och streaming av video.

Handla för det bästa erbjudandet

De här detaljhandelspriserna kommer från Apples webbutik, och det är klokt att handla en hel del. Återförsäljare säljer ofta iPad när försäljningssäsongen närmar sig. Det är värt att kolla platser som Amazon, Best Buy och Frys.

Begagnade och renoverade iPads

Det är frestande att köpa en äldre modell som används iPad, men ibland kostar de kortsiktiga besparingarna mer när du befinner dig att behöva uppgradera surfplattan efter bara några år. Om du vill spara lite pengar har Apples renoverade iPads samma ettåriga garanti som de nya. Renoverade produkter med rabatt som stöds av Apples arbete med att renovera det och dess garanti är ett smart sätt att köpa en billigare iPad.