Saltar al contenido

Så här använder du appen Samsung My Files för att hitta dina nedladdningar

17 de junio de 2021
GettyImages 839041946 37927331ab354876bb8b0c7d454ea917

Om du använder en Samsung Galaxy är appen Samsung My Files förinstallerad på din Galaxy-telefon. Den här appen gör det enkelt att organisera alla filer som är lagrade på din enhet. Samsung My Files är enkel att använda och det är ett utmärkt sätt att städa upp telefonen om du brukar ladda ner många saker. Appen Mina filer har funnits länge. Om du har minst en Samsung Galaxy 3 bör appen finnas på din telefon. Du kan också ladda ner den från Google Play Store om du har en kompatibel enhet.

Hur hittar jag appen Mina filer?

Om du inte skapade en genväg kan appen Mina filer begravas. Så här hittar du det.

  1. Öppna Applåda. Du kan göra detta med olika metoder, beroende på enhet. Du kan trycka på Appar, tryck och håll ned en tom del av startskärmen, eller svep uppåt eller nedåt från startskärmen.

  2. Om du inte ser det Mina filer, svep åt vänster eller höger för att gå igenom dina appar. Det kan också finnas i en mapp, så titta in Samsung eller Verktyg om du inte ser det i App-lådan.

  3. När du har hittat det trycker du lätt på Mina filer för att öppna appen. Härifrån kan du använda den för en mängd olika funktioner.

Använd Mina filer för att hitta din nedladdningsmapp och mer

Appen Samsung My Files grupperar alla filer på din enhet i olika kategorier, vilket gör det enkelt att sortera och hitta det du letar efter. Du kan trycka på olika sektioner, till exempel Bilder eller Dokument, för att enkelt hitta de saker du letar efter. Om du precis laddat ner något nytt, tryck på Nedladdningar för att öppna din nedladdningsmapp och komma åt eller ta bort filer. När du trycker på en fil öppnas den med motsvarande app. Om du trycker och håller ned kan du välja flera filer samtidigt. Kontextkänsliga ikoner visas när du väljer filer, vilket gör dem enkla att dela eller ta bort vid behov.