Saltar al contenido

Så här lägger du automatiskt till födelsedagar i Google Kalender

23 de junio de 2021
CalendarwithBirthdays e4d341619e314b15bbc4a5a18e545cc4

Vad du ska veta

 • Välj Google-kalendern Huvudmeny. Under Mina kalendrar, Välj Födelsedagar kryssrutan för att aktivera födelsedagskalendern.
 • Födelsedagar synkroniseras automatiskt via Google Kontakter. Du måste ställa in födelsedagar i Kontakter för att de ska visas i Kalender.

Om du ställer in födelsedagar i Google Kontakter läggs dessa födelsedagar automatiskt till i din Google Kalender när du synkroniserar Google Kalender med Google Kontakter. I den här guiden visar vi dig hur du lägger till födelsedagar i Google Kalender på en stationär webbläsare, precis som med alla andra evenemang.

Så här lägger du till födelsedagskalendern i Google Kalender

Det går snabbt och smärtfritt att aktivera födelsedagskalendern i Google Kalender.

 1. Öppna Google Kalender.

 2. Välj hamburgermenyn i det övre vänstra hörnet. Välj om det behövs Mina kalendrar rullgardinsmeny för att utöka detta avsnitt. Om den övre vänstra menyn redan är öppen stängs den när du väljer hamburgermenyn. Om menyn stängs, klicka bara på den igen för att öppna den igen.

  Google Kalender som visar veckovy och meny visas

 3. Välj Födelsedagar för att aktivera det.

  Google Kalender som visar veckovy och födelsedagar visas

  Om du inte ser en Födelsedagar välj Kontakter.

 4. Födelsedagar från dina Google-kontakter ska nu visas i Google Kalender. Till skillnad från andra kalendrar kan födelsedagskalendern inte ställas in för att skicka meddelanden. Om du vill ha påminnelser om födelsedag i Google Kalender, kopiera de enskilda födelsedagarna till en personlig kalender och konfigurera meddelanden där.