Saltar al contenido

Samsung Galaxy Note 21: nyheter, pris, utgivningsdatum, specifikationer och rykten

18 de junio de 2021
samsung note 21 kopen bade3da5bfe741d498e4d290ec1ba031

Så mycket som vi skulle vilja välkomna en Galaxy Note 21, skulle Samsungs phablet-sortiment kunna ta slut, ersättas av deras andra enheter som erbjuder en stor skärm och S Pen-stöd. Med det sagt, om vi ser en ny Galaxy Note, kommer den att ha en under-display biometrisk sensor och 5G, och eventuellt en under-display kamera.

När släpps Samsung Galaxy Note 21?

Många rykten tvivlar på verkligheten i en ny anteckning. Vissa tror att det inte kommer alls och andra hoppas på släpp nästa år om inte 2021.

Den mest pålitliga informationen vi har just nu är från Samsungs vd, rapporterad av Engadget i början av 2021: «Tidpunkten för lanseringen av Note-modellen kan ändras men vi försöker släppa en Note-modell nästa år.»

Lifewires uppskattningsdatum

Not 10 och 20 släpptes i augusti 2019 och 2020, så en liknande tidsram skulle vara meningsfull för detta år. Men med tanke på Samsungs kommentarer är det mest troliga släppdatumet 2022.

Samsung Galaxy Note 21 Pris Rykten

$ 999,99 är vad den nuvarande Galaxy Note kör, och vi förväntar oss samma sak för basmodellen Note 21. Den större Ultra-modellen är $ 300 mer och är troligtvis hur Samsung kommer att prissätta den nya Galaxy Note Ultra om de släpper en premiummodell.

Förbeställ information

Vi har alla detaljer om att förbeställa nästa Galaxy Note när / om den officiellt släpps.

Samsung Galaxy Note 21-funktioner

Just nu är en betydande del av vad som utgör Galaxy Note 21-rykten om det existerar eller kommer att existera i framtiden. Ändå finns det några saker vi kan spekulera om telefonens funktioner med tanke på Samsungs andra enheter och våra förväntningar på framväxande teknik. Som sagt, vi förväntar oss inte massor av förändringar. Om det verkligen kommer att bli notlinjens bortgång, varför skulle Samsung introducera utmärkta nya funktioner bara för att döda telefonen? Det som är mer troligt är att linjen som skiljer Galaxy S21 och Note 21 kommer att suddas ut så att det inte finns någon anledning att fortsätta släppa en ny anteckning. Utöver det uppenbara faktumet att det kommer att stödja S Pen, kommer nästa anteckning också att ha en inbyggd ultraljud fingeravtrycksläsare. Det är så de andra senaste Not-telefonerna läser ditt fingeravtryck, så vi kan bara anta att det är exakt hur det skulle fungera i den här telefonen. Den viktigaste förändringen vi kan se är en under-display-kamera. Moderna framåtvända kameror som vilar utanför telefonens skärm kräver hålhålsdesign, vilket är hur Not 20 gör det. Vägen runt det är att bädda in kameran under skärmen, vilket enligt LetsGoDigital är något vi kunde se med den här telefonen.

Anmärkning 21 Ultra renderad under kamera.

Samsung Galaxy Note 21 Specifikationer och hårdvara

Alla nya telefoner och surfplattor (ja, till och med phablets) rör sig i riktning mot 5G. Det är snabbare än äldre nätverk, och det är helt naturligt för ny teknik att hoppa ombord, så vi kommer säkert att se en 5G-version av Galaxy Note 21. Notmodellerna 20 och 10 kom med 8 GB RAM och avancerade versioner med 12 GB. Vi förväntar oss att detta förblir detsamma för not 21. När det gäller lagring hoppas vi se 1 TB-alternativ, vilket skulle vara dubbelt så mycket som vad de nuvarande modellerna stöder. Men förvänta dig inte en microSD-kortplats för expansion; Samsung tog bort det med S21-serien och kan göra detsamma med noten 21. Android 12 är en given. Version 11 var tillgänglig för allmänheten en månad efter release av Note 20, men v12 kommer att finnas här innan den här telefonen kommer ut, så vi kommer definitivt att se den på nästa Galaxy Note. Om en laddare ingår kan det vara en 65W-adapter, som stöder snabbare laddningar än den nuvarande 25W-adaptern. LetsGoDigital skapade några renderingar av den kommande Galaxy Note Ultra som vi kan njuta av nu när vi väntar på den riktiga saken. Deras vision är att den nya telefonen kommer att ha ett kamerahuvud på 108 megapixel med ett f / 1,8-objektiv, en ultravidvinkelkamera på 12 megapixlar och ett par tele-kameror på 10 megapixlar. Här är en annan som har en liten skärm på baksidan:

De senaste nyheterna om Samsung Galaxy Note 21

Du kan få fler smartphone-nyheter från Lifewire. Här är andra nyheter och rykten om en eventuell kommande Galaxy Note: