Saltar al contenido

Steam Community Market: Vad det är och hur man använder det

4 de agosto de 2021
steamcommunitymarket 5c60ef16c9e77c0001d92cdc

Steam Community Market är en förlängning av Steam Community som låter dig köpa och sälja artiklar i spelet, Steam-handelskort och mer. Transaktioner går via din Steam-plånbok, så du kan använda de pengar du tjänar på att sälja artiklar i spelet för att köpa olika artiklar i spelet eller till och med helt nya Steam-spel. Steams gemenskapsmarknad är endast tillgänglig för Steam-användare med begränsade konton som har skyddats av Steam Guard i minst 15 dagar. Om ditt Steam -konto är begränsat måste du lägga till minst $ 5 i din Steam -plånbok eller köpa ett Steam -spel som kostar minst $ 5.

Hur fungerar Steams gemenskapsmarknad?

Steams gemenskapsmarknad är en digital marknadsplats som tillåter användare att köpa och sälja vissa saker i spelet, förutom digitala handelskort, känslor, profil bakgrundsbilder och andra saker som är utformade för användning med Steam. Alla spel stöder inte Steams gemenskapsmarknad, och inte alla artiklar i spelet kan säljas. Om något inte kan säljas betyder det att du inte kan köpa eller sälja det på Steam Community Market. Dessa objekt är märkta som omarknadsbara i ditt Steam -lager och de har ingen säljknapp. All försäljning på Steam Community Market går via din Steam-plånbok, som är en enkelriktad digital plånbok som du kan använda för att göra inköp på Steam. Du kan lägga till pengar i din plånbok genom metoder som PayPal och kreditkort. Eftersom plånboken är enkelriktad kan du inte ta bort pengar från den och överföra dem någon annanstans. Det enda sättet att spendera pengarna i din Steam -plånbok är att köpa objekt på Steam Community Marketplace eller spel från den vanliga Steam -butiken.

Vad är köp- och säljorder för Steam Community Market?

Steams gemenskapsmarknad behandlar varor som varor och använder köp- och säljorder för alla transaktioner. Istället för att välja en specifik vara som du vill köpa från en viss person, berättar du för systemet vilket pris du är villig att betala, eller hur mycket du är villig att acceptera, och det försöker matcha dig med en annan part för att slutföra transaktion.

När du tittar på en objektlista på Steam Community Market ser du stora gröna köp- och säljknappar, tillsammans med lite prisinformation. Till vänster visar systemet dig hur många som försöker sälja varan och hur mycket pengar de vill ha. Till höger ser du hur många som försöker köpa varan och hur mycket de är villiga att betala. Om du vill köpa eller sälja en vara omedelbart, matcha ditt önskade köp eller försäljningspris med siffrorna du ser på den här listan. Om du är villig att vänta på en lite bättre affär kan du ange en köporder för mindre än det aktuella priset, eller en försäljningsorder för mer än det aktuella priset. Om prisutvecklingen går upp eller ner för att matcha din beställning sker transaktionen automatiskt.

Hur man köper artiklar på Steams gemenskapsmarknad

Innan du kan köpa en vara på Steam Community Market måste du ha ett icke-begränsat Steam-konto, ditt konto måste skyddas av Steam Guard och du måste också ha pengar tillgängliga i din Steam-plånbok. Om du uppfyller dessa krav är du redo att köpa en vara på Steam Community Market. Om du aldrig har använt ett kreditkort för att lägga till pengar i din Steam -plånbok måste du också gå igenom en verifieringsprocess eller vänta flera dagar för att dina medel ska vara tillgängliga.

 1. Öppen Ånga.

  Steam -spelplattform.

 2. Navigera till gemenskap > Marknadsföra.

  Steams hemsida.

 3. Scrolla ner.

  Steams gemenskapsmarknad.

 4. Klicka på ett objekt i den populära objektlistan, ett spel i listan till höger, eller använd sökrutan.

  Steams gemenskapsmarknad.

 5. Klick köpa.

  Förteckning över Steams gemenskapsmarknad.

 6. Ange det pris du är villig att betala, klicka på rutan för att ange att du godkänner Steams prenumerationsavtal och klicka Beställa.

  Steam Community Market -beställningssida.

  Om du inte har tillräckligt med pengar i din Steam Wallet ser du ett alternativ till Lägga till pengar istället för att göra din beställning.

 7. Om ditt köp lyckas ser du ett meddelande om detta och har möjlighet att klicka Visa objekt i lager.

  Steam Community Market -köpbekräftelse.

 8. Om varan du försöker köpa inte är tillgänglig för det belopp du erbjöd, lagrar Steam din köporder. Om och när en vara är tillgänglig för det beloppet eller mindre, köper systemet automatiskt varan och skickar dig ett e -postmeddelande.

Hur man säljer artiklar på Steam Community Market

Innan du kan sälja föremål på Steam Community Market behöver du ett icke-begränsat Steam-konto som har skyddats av Steam Guard i minst 15 dagar och minst ett säljbart objekt. De flesta kvalificerade föremål är artiklar i spelet från spel som Team Fortress 2, DOTA 2 och Playerunknown’s Battlegrounds som du får sälja till andra spelare. Den andra kategorin av säljbara föremål inkluderar handelskort, känslor för Steam Chat och profil bakgrundsbilder som du får gratis bara genom att spela kompatibla spel. Om du har en kvalificerad artikel i spelet, eller en artikel som ett handelskort eller emote, kan du sälja den på Steam Community Marketplace. Du kan sedan använda pengarna du tjänar till att köpa olika spelartiklar, handelskort eller till och med hela Steam-spel.

 1. Öppen Ånga.

  Steam -spelplattform.

 2. Navigera till gemenskap > Marknadsföra.

  Ånga.

 3. Klick Sälja ett föremål.

  Steams gemenskapsmarknad.

 4. Klicka på objektet du vill sälja och klicka på Sälja.

  Ånglager.

 5. Ange det pris du är villig att acceptera, klicka på rutan för att ange att du godkänner Steam -abonnentavtalet och klicka sedan på OK, sälj den.

  Steam Community Market -listningssida.

  Du kan använda pristabellen på den här skärmen för att se hur mycket varan har sålt för tidigare och bestämma hur mycket du vill begära för din.

 6. Kontrollera att du har angett rätt belopp och klicka på OK.

  Steam Community Market -prisbekräftelsesida.

 7. Ditt objekt är klart att sälja, men du måste bekräfta med Steam Guard. Klick OK, och öppna sedan din e -post eller din Steam Guard -app.

  Begäran om bekräftelse på Steam Community Market.

 8. Leta efter ett e -postmeddelande från Steam Guard och klicka på länken som finns, eller öppna din Steam Guard -app. Om du har Steam Guard -appen, öppna Bekräftelser, tryck på rutan bredvid ditt objekt och tryck på Bekräfta vald.

  Steam Guard mobilbekräftelse.

 9. Ditt objekt kommer att visas på Steam Community Market. När den säljs får du ett e -postmeddelande och pengarna från försäljningen visas i din Steam Wallet.