Saltar al contenido

Var kan jag köpa en PS5

23 de junio de 2021
PS5 0a3063b839544204bc7e12a7808765ff

Våra redaktörer undersöker, testar och rekommenderar de bästa produkterna oberoende; du kan lära dig mer om vår granskningsprocess här. Vi kan få provision på inköp gjorda från våra valda länkar. Om du har lyckats s1nag en Playstation 5, anser du dig lycklig. Sonys senaste konsol har varit allt annat än obefintlig genom online-återförsäljare och det lilla lager som blir tillgängligt hämtas snabbt upp av scalpers som vill sälja enheter för en snabb summa. För resten av oss som längtar efter de dagar då vi faktiskt kan få den konstigt formade, pärlvit konsolen, har vi samlat länkar till våra favoritbilder av PlayStation 5. Dessa miniatyrer bör teoretiskt tillåta dig att köpa en PlayStation 5 om den blir alltid tillgänglig via vår samling av återförsäljare. Men tills dess är du välkommen att gå igenom vår sammanställning av några av de bästa bilderna av PlaySation 5. Det finns ett antal försäljningsställen som bär PS5 i teorin, även om det har blivit nästan omöjligt att få en genom konventionella leverantörer för antingen kärlek eller pengar. Vi kommer att fortsätta att uppdatera vår lista med leverantörer som förväntar sig rullande lager av den omöjliga konsolen. Vårt bästa råd för att potentiellt få tag på en är att bokmärka dina favoritleverantörer och återkomma regelbundet för nyheter om nya lager.

Amazon

Amazon har ännu inte meddelat några specifika lagerplaner, men de var en stark källa för båda nästa generations konsoler på lanseringsdagen, så det är värt att regelbundet checka in.

PS5 Digital Edition

PS5 med Blu-ray

Bästa köp

Best Buy har fortfarande live-sidor för PS5, men har för närvarande inget schema för när de förväntar sig en återupplagring.

PS5 Digital Edition

PS5 med Blu-ray

GameStop

GameStop har fortfarande sidor tillgängliga för båda versionerna av PS5 men för närvarande inga nyheter om en återupplagring för tillfället.

PS5 Digital Edition

PS5 med Blu-ray

B&H Photo

B&H har haft lager regelbundet under förbeställningsfasen och kan ha mer tillgängligt inom en snar framtid.

PS5 med Blu-ray

StockX

Om du är trött på att vänta och inte har något emot att betala en premie för din nya konsol. Begagnad leverantör StockX har nästan alltid flera enheter tillgängliga från människor som skalper system för att snabbt få pengar. Listorna är till stor del legitima men har markeringar som kan variera från $ 200 till $ 400 dollar. Så var bara beredd att betala genom näsan

PS5 med Blu-ray

PS5 Digital Edition

Spel och tillbehör

Det finns massor av spel och tillbehör som redan finns tillgängliga för förbeställning av PlayStation 5 hos varje återförsäljare, inklusive den mycket hypade Dual Sense-kontrollen och stora lanseringstitlar som Demon’s Souls och Miles Morales.

:0