Saltar al contenido

10 Instagram-postningstrender och appar att använda

19 de julio de 2021
GettyImages 637122212 5aa705926bf0690036dd3c34

Om du bläddrar på Instagram och följer populära användare kanske du har märkt att vissa inläggstrender är populära. Några av de större trenderna använder appar från tredje part för att redigera eller lägga till nya saker i foton och videor. Även om en trend är tydlig är det inte alltid tydligt att hitta en app för att följa den trenden. Här är en lista över tio stora Instagram-trender och motsvarande tredjepartsappar som du kan använda för att delta i det roliga och komma in på dessa trender.

Insta-storlek och lägg till filter: Squaready

Med Instagram kan du lägga upp hela bilder och videor utan att beskära dem om du trycker på de två pilarna i nedre vänstra hörnet innan du publicerar dem. Det är en fantastisk Instagram-funktion, men om du vill ha en fotoredigeringsapp som låter dig göra samma sak är Squaready det. Med Squareready kan du «Insta-storlek» dina bilder och videor, och sedan kan du lägga till filter, linjer, text och mer innan du lägger till på Instagram.

Ladda ner för:

Skapa collage: Layout från Instagram

Layout-app på en iPhone.

Även om Instagram låter dig publicera upp till 10 foton och / eller videor i ett enda inlägg, är det fortfarande en trend att skapa inlägg som består av en samling foton eller videor, inramade som ett collage. Lyckligtvis har Instagram en gratis app för att skapa collage som heter Layout från Instagram. Layout är en separat app från Instagram; dock kan du komma åt det när du är på Instagram. Tryck på en bild eller video för att ladda upp och sedan omdirigeras du till Layout-appen där du kan skapa ditt collage.

Ladda ner för:

Lägg till textöverlägg: över

Över för iOS

Du kan säkert skriva ut allt du behöver förklara i bildtexten på ett Instagram-inlägg, men ibland lägger du till ord eller citat till ett faktiskt foto eller en video med ett vackert typsnitt så mycket bättre. Användare kan välja från ett brett utbud av textöverlagringsappar för att lägga till tydligare meddelanden i olika teckensnitt till sina inlägg, och Over-appen från GoDaddy Design Studio är en av de bästa.

Ladda ner för:

Repost a Photo: Repost för Instagram

Instagram repost

Instagram är en av de få populära sociala nätverksapparna som inte har en delnings- eller ompostfunktion som du kan använda för att lägga upp foton och videor från vänner på din egen sida. Du kan ta en skärmdump av en väns inlägg och lägga upp det, eller så kan du välja en bättre lösning och använda Repost för Instagram-appen.

Ladda ner för:

Bildspel med musik: PicPlay

PicPlayPost på iPhone med hörlurar

Du har antagligen sett minst en bildspelsvideo publicerad på Instagram. Med PicPlay-appen kan du lägga till foton och videor från Instagram, Facebook eller från din smartphone för att gå samman till ett bildspel. Sedan kan du lägga till musik och skicka inlägg direkt på Instagram som en video. Det är ett roligt sätt att dela en samling foton som en video.

Ladda ner för:

Lägg till populära hashtags: Toppmärken för gillar

Toppmärken för Likes-logotyp

Kraftanvändare på Instagram vet att lägga till rätt hashtags är nyckeln till att få fler likes. Men istället för att lägga till dem manuellt varje gång du skapar ett nytt inlägg, kanske du föredrar att använda en app som samlar de mest populära hashtags och automatiskt lägger till dem i dina inlägg, vilket maximerar din potential att få gillar från dessa hashtags.

Ladda ner för:

Spegel- och blandningsbilder: Dela bild

Dela bilder

Att lägga till textöverlägg i coola teckensnitt eller inramade collage är stort på Instagram, men om du följer några av proffsen har du förmodligen verkat några andra saker – som trippy-reflektionseffekter, blandade bilder och flera kloner av samma person på ett foto . Dessa typer av effekter ser komplicerade ut, men med Split Pic-appen är de ganska lätta att göra.

Ladda ner för:

Förbättra bilder med 29 verktyg och filter: Snapseed

SnapSeed Photo Editing App

Människor delar inte bara enkla foton på Instagram längre. Dessa dagar hittar du alla typer av inlägg med olika former, linjer, färger och andra effekter som suddig bild och ansiktsförbättring. Snapseed-appen erbjuder 29 verktyg och filter för att skapa fantastiskt underbara bilder utan professionella eller komplicerade fotograferingsfärdigheter.

Ladda ner för:

Snabba upp videor: Försvinna

Lapse It skärmdumpar

Inlägg på Instagram är begränsade till högst 15 sekunder. För att passa in mycket mer video i en så kort tidslängd har det blivit en stor trend att påskynda videon för att skapa konstnärliga tidsavbrott. Med Lapse It kan du skapa tidsinställda videor och lägga till alla typer av filter och effekter. Appen innehåller också handledning som hjälper dig att få ut det mesta av de många tillgängliga funktionerna.

Ladda ner för:

Lägg till videor med musik: Magisto

Magisto redigeringsstilväljare.

Videor på Instagram omfattar nu mer än bara att lägga upp avslappnade klippta klipp av din omgivning. Användare publicerar videor som hjälper, undervisar och informerar sina följare. Många använder till och med Instagram för att sälja produkter eller tjänster. För att göra de bästa videorna behöver du en professionell redigeringsapp som Magisto. Magisto låter dig skapa snabba videor som inkluderar bildspel, musik, collage och mer.

Ladda ner för: