Saltar al contenido

Den fullständiga listan över Twitch Mod-kommandon

25 de junio de 2021
the full list of twitch mod commands 5075096 18a1c29cde144ab9bcafd97eddc70a35

Om du arbetar med att utveckla en populär Twitch-streamingkanal är det viktigt att lägga till Twitch-mods i din inställning så att dessa användare kan hålla koll på eventuellt obehagligt eller kränkande beteende i ditt chattrum. Det är enkelt att modifiera någon på Twitch men för att få ut mesta möjliga av tjänsten måste ni alla veta hur man använder mod-kommandon för att kontrollera vad som händer.

 

Kommandon för Twitch Mods

Nedan finns en komplett lista med Twitch-moderatorkommandon, även kända som mod-kommandon. De fungerar inom hela Twitch, oavsett vilken app eller tjänst du använder för att ansluta till Twitch. Logga bara in på ditt Twitch-konto och skriv dessa kommandon i chattrummet på kanalen som du är en mod för. Dessa kommandon fungerar bara i Twitch-kanaler där du är moderator. De fungerar inte om du bara är en vanlig följare.

 

Twitch Mod-kommandolista

Som nämnts ovan fungerar dessa kommandon bara om du har moderatorbehörigheter på en Twitch-kanal. Alla kommandon kräver att du börjar meningen med ett snedstreck framåt. Till exempel: / rensa Se den här listan när du modererar för att se till att du anger rätt kommando och får önskat resultat.

Kommando Beskrivning
förbjuda [username] Ban-kommandot förbjuder permanent användaren från chattrummet inom Twitch-kanalen.
klar Det tydliga kommandot rensar all tidigare chatthistorik från chattrummet.
känslomässigt Kommandot emote only ställer in chattrummet så att endast meddelanden med 100% emotes får publiceras.
emoteonlyoff Kommandot emote only off inaktiverar endast emote-läge.
anhängare [minutes/hours/days/weeks/months] Med kommandot följare kan du begränsa chatten till alla eller några av dina följare. Det är möjligt att ställa in det från 0 minuter (för att tillgodose alla följare) upp till 3 månader. Om du bara vill ha anhängare i 3 månader för att kommentera, skulle du skriva in / anhängare 3 månader eller om bara ett par timmar då / anhängare 2 timmar skulle fungera.
anhängare Följare av-kommandot inaktiverar läget som bara följer tidigare.
långsam [seconds] Det långsamma kommandot sätter en gräns för hur ofta användare kan skicka meddelanden i chattrummet. Detta kan vara användbart om chatten blir för snabb för att hålla koll på, eller om vissa användare spammar innehåll men du inte vill använda andra kommandon.
avmattning Slowoff-kommandot inaktiverar allt långsamt läge som du tidigare har ställt in för ditt Twitch-kanalchattrum.
prenumeranter Kommandot prenumeranter ställer in ditt rum så att endast användare som prenumererar på dig kan prata i chattrummet. Om de inte prenumererar kan de inte chatta.
prenumeranter Kommandot för prenumeranter av stänger av endast prenumeranter.
Paus [username] [seconds] Med timeout-kommandot kan du tillfälligt förbjuda någon att använda chattrummet. Om du utelämnar sekondelen av kommandot, förbjuder det dem i 10 minuter som standard, eller så kan du ställa in en viss tidslängd.
unban [username] Unban-kommandot upphäver alla permanenta förbud som placeras på en användare från chattrummet. Den kan också användas för att avsluta en timeout tidigt.
unikechat Det unika chattkommandot tillåter inte användare att skicka icke-unika meddelanden till kanalen. Det är ett kommando som bäst används för att bekämpa skräppost så att användare inte kontinuerligt kan skicka kopierade klistra in meddelanden i chattrummet.
uniquechatoff Det unika chat off-kommandot inaktiverar Unique Chat-filtret ovan.
användare [username] Användarkommandot öppnar en användares profilkort och visar alla kanalspecifika modereringskommentarer som kan ha lämnats av andra moderatorer. Det visar dig också eventuell förbudshistoria eller timeouts som har givits dem tidigare.