Skip to content

Hjälp! Jag har glömt mitt Nintendo Network ID eller lösenord

15 de juni de 2021
nintendonetworklogo 0911807ae6bd450983894b87cdf81985

Att glömma ditt användarnamn eller lösenord för Nintendo Network ID stänger dig inte för gott. Nintendo förstår att du måste komma ihåg dussintals inloggningar och lösenord, och företaget erbjuder ett återställningsverktyg för att hämta ditt glömda ID och återställa ditt lösenord.

Hur du hämtar ditt Nintendo Network ID

Om du redan är inloggad på Nintendo Network och du bara behöver en uppdatering av ditt ID eller namn öppnar du Wii U: s användarvalmeny. Ditt ID visas i orange under ditt smeknamn. På Nintendo 3DS öppnar du Systeminställningar menyn och tryck på Nintendo Network ID-inställningar. Ditt ID visas på inloggningsskärmen, under ditt smeknamn. Besök Nintendo Network ID-hämtningssidan och följ anvisningarna där om du har blivit utesluten från ditt konto eftersom du inte kommer ihåg ditt Nintendo Network ID.

Hur du återställer ditt Nintendo-nätverkslösenord

Om du har problem med att komma ihåg lösenordet som du ursprungligen använde för att säkra ditt konto, besök sidan Nintendo Network tillfälligt lösenord. Ange e-postmeddelandet som du länkade till ditt ID och Nintendo skickar ett tillfälligt lösenord. När du har loggat in med det tillfälliga lösenordet ändrar du ditt lösenord till något mer permanent. Kontrollera Kom ihåg mig alternativ när du loggar in på Nintendo Network och du loggas in automatiskt i en månad. Använd inte det här alternativet om flera personer delar din enhet eller om du spelar på en enhet som inte tillhör dig eller är i ett offentligt utrymme.