Saltar al contenido

Hur du skickar e-post till varje kontakt i din Outlook-adressbok

28 de junio de 2023
GettyImages 647510470 5af03f71a474be0036551fa3

Vad du ska veta

 • Starta ett nytt e-postmeddelande, välj Tillmarkera sedan alla kontakter du vill skicka meddelanden i Välj Namn dialog ruta.
 • Välj Hemlig kopia för att lägga till dessa kontakter i fältet Hemlig kopia. Välj OK. Lägg till din e-postadress i Till fält.
 • Skriv din e-post och skicka den.

Den här artikeln förklarar hur du skickar ett e-postmeddelande till varje person i din Outlook-adressbok. Instruktionerna i den här artikeln gäller Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 och Outlook för Microsoft 365.

Hur man skickar ett e-postmeddelande till alla dina Outlook-kontakter

Att skicka e-post till alla i din adressbok är lika enkelt som att lägga till alla dina kontakter i fältet Hemlig kopia.

 1. Gå till Hem fliken och välj Ny E-post för att starta ett nytt meddelande.

 2. I det nya meddelandefönstret väljer du Till.

 3. I den Välj Namn i dialogrutan markerar du de kontakter du vill skicka e-post till. För att välja alla kontakter, välj den första kontakten i listan, tryck och håll ned Flytta och välj sedan den senaste kontakten. För att utesluta en kontakt, tryck Ctrl, och välj en kontakt.

  Skärmdumpar som visar alla valda kontakter

 4. Välj Hemlig kopia för att lägga till adresserna i fältet Hemlig kopia. När du skickar e-post till flera personer, ta hänsyn till deras integritet. Lägg till deras adresser till Hemlig kopia textruta för att dölja alla adresser för alla mottagare.

  Skärmdump av alla kontakter i BCC-fältet

 5. Välj OK.

 6. I det nya meddelandefönstret, placera markören i Till textrutan och skriv din e-postadress.

  Skärmdump av avsändarens e-post i fältet Till

 7. Skriv e-postmeddelandet.

 8. Välj Skicka.

Bästa metoder och tips

Att skicka ett e-postmeddelande till många människor samtidigt är inte en vanlig företeelse. Om du planerar att göra detta mer än en gång går det snabbare att göra en distributionslista. På så sätt kan du skicka e-post till en kontaktgrupp som har alla andra adresser i den. En annan bra praxis när du skickar massmejl är att adressera e-postmeddelandet till en kontakt som kallas hemliga mottagare. Detta är inte bara mer professionellt än att e-postmeddelandet verkar vara från dig, utan det förstärker också tanken att mottagare inte ska svara alla.

FAQ

 • Hur exporterar jag mina kontakter från Outlook?

  För att exportera dina kontakter från Outlook, öppna Navigering fönstret och välj människor > Hantera > Exportera kontakter. Öppna Kontakter från den här mappen dropdown > Alla kontakter > Exportera.

 • Hur importerar jag mina kontakter till Outlook?

  För att importera kontakter till Outlook, ha en sparad .CSV-fil redo och välj Fil > Öppna & exportera > Öppen > Importera. Välj Importera från ett annat program eller fil > Nästa > Kommaseparerade värden > Nästa > Bläddra > välj din .CSV-fil.