Saltar al contenido

Hur du skriver ut din Outlook-adressbok

28 de julio de 2021
desk technology office laser home office art 1074957 pxhere.com 5c8e74e9c9e77c0001ac1885

Skriv ut din elektroniska adressbok i Outlook när du vill ha en säkerhetskopia av papper, en fysisk lista att dela eller hänvisa till eller ett sätt att ta med dig din adressbok när elektronik inte är tillgänglig. Så här får du din Outlook-adressbok från din skärm till papper. Instruktionerna i den här artikeln gäller Outlook för Microsoft 365, Outlook 2019, 2016, 2013 och 2010.

Skriv ut telefonboksstil i Outlook

Det finns flera sätt att skriva ut dina Outlook-kontakter. Du kan använda utskriftsalternativet Telefonkatalog för att skapa en papperskatalog över några eller alla dina kontakter i Outlook.

 1. Starta Outlook.

 2. Välj människor längst ned i navigeringsfönstret för att öppna din Outlook-kontaktlista.

 3. I Mina kontakter välj den kontaktmapp du vill skriva ut.

 4. Du kan filtrera dina kontakter så att endast de kontakter som du vill skriva ut visas. Gå till Se välj Visa inställningaroch välj Filtrera att filtrera efter kriterier som ett företag. Om du har tilldelat kategorier till dina kontakter kan du också filtrera efter en kategori. När du har filtrerat kontakterna är utskriftsstegen desamma som om du skriver ut alla kontakter.

 5. Välj Fil > Skriva ut. Alternativt kan du använda kortkommandot Ctrl + P för att öppna utskriftssidan.

  Skriv ut förhandsgranskning av Outlook-kontakter.

 6. Välj Utskriftsalternativ.

 7. I inställningar avsnitt, välj Telefonkatalog stil för att skapa en papperskatalog för papperskopior. Förhandsgranskningen ändras för att visa den valda stilen. Om du vill välja en annan utskriftsstil har du flera alternativ inklusive Kortstil, Häftestiloch Memo Style.

 8. I Skriva ut Välj det sidintervall som du vill skriva ut och antalet kopior. Om du vill ändra teckensnitt väljer du en annan pappersstorlek eller lägger till en sidhuvud eller sidfot Utskriftsformat.

  Ytterligare utskriftsalternativ för utskrift av kontakter från Outlook.

 9. Välj Definiera stilar > Redigera om du vill göra andra ändringar, som att välja ett annat teckensnitt, fälten du vill inkludera, pappersstorlek eller alternativ för sidhuvud och sidfot.

  Definiera alternativ för stilar i utskriftsinställningarna för Outlook

 10. Välj Skriva ut.

Eftersom skrivarinställningar och funktioner varierar, se tillverkarens manual eller webbplats för att ta reda på avancerade utskriftsalternativ, till exempel dubbelsidig utskrift.

Skriv ut en enda kontakt

Du kan skriva ut informationen för en enskild kontakt, om så önskas.

 1. Välj kontaktmappen som innehåller kontakten vars information du vill skriva ut.

 2. Dubbelklicka på kontakten för att öppna den.

 3. Välj Fil > Skriva ut och skriv ut sidan.