Saltar al contenido

Hur man ansluter Apple AirPods till iPhone och iPad

13 de julio de 2021
apple airpods horizontal 58f4ba275f9b582c4daa900b

Vad du ska veta

 • För att ansluta: Aktivera Blåtand > håll AirPods nära enheten> öppna fodralet> tryck och håll knappen på AirPods.
 • Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra anslutningen.

Den här artikeln förklarar hur du ansluter original AirPods och AirPods 2 och till iPhone- eller iPad-enheter med iOS 10 eller senare. Det finns separata instruktioner för att ställa in AirPods Pro.

Så här ställer du in Apple AirPods med iPhone och iPad

Apple AirPods-öronsnäckorna levererar fantastiskt ljud, äkta trådlöshet, känns bra i öronen och stöder avancerade funktioner som Siri och automatisk balansering av ljud när du tar ut den ena men lämnar den andra i. En sak som gör Apple AirPods kraftfull och användbar är det skräddarsydda W1-chipet inuti dem. W1 stöder många funktioner i AirPods, men en av de mest praktiska är deras installation. Apple designade AirPods för att ansluta snabbt och lättare än andra Bluetooth-enheter. Du kan ansluta två AirPods till en telefon med en lite annan process. Följ dessa steg för att ställa in dina AirPods på din iPhone eller iPad.

 1. För att para ihop AirPods, aktivera Bluetooth på din iOS-enhet genom att öppna Kontrollcenter och sedan knacka på Blåtand för att aktivera den.

 2. Håll AirPods-fodralet – med AirPods i – en tum eller två från iPhone eller iPad och öppna sedan fodralet.

 3. Håll ned knappen på AirPods-fodralet.

 4. Följ instruktionerna på skärmen. Detta kommer sannolikt att bestå mestadels av tejpning av Ansluta knapp.

 5. Dina AirPods konfigureras automatiskt för att fungera med alla enheter som är anslutna till samma iCloud-konto som används på den enhet som du ställer in dem på.

  AirPods-installation på en iPhone

Ansluter dina AirPods fortfarande inte efter att ha följt dessa steg? Få djupgående hjälp genom att kolla in hur du åtgärdar det när AirPods inte ansluter.

Krav för att använda AirPods

Du kan använda AirPods med andra enheter än iPhone och iPad. AirPods fungerar med Android, kan ansluta till en Mac och kan spela ljud från Apple TV. För att använda Apple AirPods med dessa enheter behöver du:

 • En Apple Watch som kör watchOS 3 eller högre.
 • En Mac som kör macOS 10.12 (Sierra) eller senare.
 • En Apple TV som kör tvOS 10.2 eller högre.
 • En enhet från en annan tillverkare som stöder Bluetooth-ljud.