Saltar al contenido

Hur man ansluter två AirPods till en telefon

3 de agosto de 2021
GettyImages 985082030 3606cde42067459784c9f089b8512227

Vad man ska veta

 • Se till att en uppsättning AirPods är kopplad till iPhone. Ta sedan den andra uppsättningen nära iPhone och följ anvisningarna på skärmen.
 • IPhone måste ha iOS 13.1 eller senare för att detta ska fungera.
 • Du kan ansluta två AirPods till en iPhone med de ursprungliga AirPods, AirPods med det trådlösa laddningsfodralet eller AirPods Pro.

Det är enkelt att ansluta två AirPods till en iPhone, men de exakta stegen du behöver följa beror på några olika saker. Den här artikeln visar hur du ansluter två par AirPods i alla situationer.

Hur man ansluter flera AirPods till en iPhone

Det är fantastiskt att ansluta två AirPods till iPhone och dela ljudet du lyssnar på. Det är också enkelt att göra. Följ bara dessa steg, så kommer du och din vän att jamma till samma låtar, samtidigt, på nolltid.

 1. Börja med att se till att dina AirPods är anslutna till din iPhone.

 2. Öppen Kontrollcenter genom att svepa ner från det övre högra hörnet av skärmen på iPhone X och nyare. På äldre modeller, svep uppåt från skärmens botten.

 3. Knacka på AirPlay ikonen i musikkontrollerna (cirklarna med triangeln längst ner i det övre hörnet av Kontrollcenter).

 4. Vännen som du vill dela ljud med bör se till att deras AirPods finns i deras fodral och att fodralet är öppet. De bör hålla sina AirPods nära din iPhone.

 5. När din väns AirPods visas trycker du på Dela ljud.

  Knappen Dela ljud för att ansluta två uppsättningar AirPods till en iPhone.

 6. Din vän kan sätta sina AirPods i öronen och ska höra ljudet spelas från din iPhone. Voila – två AirPods anslutna till en iPhone!

Hur man styr ljud med två AirPods anslutna till iPhone

När du har anslutit två AirPods till din iPhone måste du veta hur du styr ljudet, höjer eller sänker volymen med mera. Det är enkelt att styra vilket ljud du lyssnar på: Den som har iPhone i sina händer kan välja musik, podcast eller annat ljud som båda lyssnar på. Det finns inget sätt att välja ljud från AirPods. Följ dessa steg för att styra volymen för båda AirPods:

 1. Öppen Kontrollcenter.

 2. Knacka på Volym reglaget. Du kan ändra volymen för båda AirPods samtidigt genom att flytta reglaget.

 3. Du ser två volymreglage, en för varje uppsättning AirPods anslutna till din iPhone. Justera var och en för att ge varje lyssnare sin egen volym.

  Ljudvolyminställningar för delade AirPods på en iPhone.

  Hur man kopplar bort AirPods från iPhone

  Har du fått nog av att dela ljud från din iPhone? Koppla bort din väns AirPods från din iPhone genom att följa dessa steg:

 4. Öppen Kontrollcenter och tryck på AirPlay ikonen i musikreglagen.

 5. Knacka på bocken bredvid din väns AirPods så att bockmarkeringsikonen tas bort.

 6. Detta både kopplar bort deras AirPods och stoppar ljuddelningen.

  Så här stoppar du AirPods ljuddelning på en iPhone.