Saltar al contenido

Hur man åtgärdar Netflix felkod M7355

18 de enero de 2023
ErrorMessage a23aa9b0820e422d80cf1b0bf3e57a36

En Netflix-felkod är det sista du vill se när ditt favoritprogram ska streamas. Så om du ser Netflix-felkoden M7355 på din skärm står det att det är ett problem med din webbläsare. Till exempel är Chrome den bästa webbläsaren för Netflix, men en äldre version av Chrome kan hindra Netflix från att strömma smidigt. Felet är dock lätt att åtgärda, och det finns flera lösningar du kan använda för dina webbläsare på både Windows och macOS.

Varför får jag en felkod på Netflix?

Netflix felkod M7355 beror ofta på en webbläsare som inte stöds eller föråldrad eller något buggytillägg. Felet brukar säga:

 • Hoppsan, något gick fel…
 • Netflix videospelare är inte tillgänglig
 • Vi har problem med att spela Netflix i din webbläsare. Se till att du använder en officiell version av Chrome.

Du kan läsa den specifika felkoden längst ner på skärmen, och den är ofta i rött. Netflix-fel orsakas av allt från lokala nätverksproblem till serverproblem i backend. Din dators hårdvara eller programvara kan också skapa dessa fel. I de flesta fall hjälper felkoden dig att begränsa till orsaken bakom felet och dess lösning.

Hur fixar jag Netflix-fel M7355?

Netflix-felet M7355 tyder på ett problem med webbläsaren Chrome.

 1. Uppdatera Chrome till den senaste versionen. I skrivande stund stöds Netflix på Google Chrome version 64 eller högre. Kontrollera om du använder en äldre version och uppdatera sedan Chrome till den aktuella versionen. Slutligen, starta om webbläsaren, logga in på Netflix och se om den börjar strömma igen. Om inte, prova de andra felsökningsstegen som följer.

 2. Inaktivera Chrome-tillägg. Vissa tillägg som adblockers och VPN-proxyer kan hindra smidig streaming. Stäng av dem och se om du kan fortsätta titta igen. För att eliminera tillägg som potentiella orsaker, försök att stänga av alla tillägg och sedan aktivera dem individuellt för att fastställa den bakom felet.

  Dricks:

  Använd någon av de tre metoderna för att se alla installerade tillägg…

  • Välj tre vertikala prickar för menyn > Fler verktyg > Tillägg.
  • Öppna en ny flik och gå in chrome://extensions i adressfältet.
  • Tryck Alt + F > L > E i turordning.

 3. Avinstallera Chrome och installera om det igen. Att avinstallera och sedan installera om webbläsaren är den sista utvägen för att åtgärda alla Chrome-problem. Det kan hjälpa dig att börja med ett rent blad på den senaste versionen av webbläsaren. Att ta bort den gamla webbläsaren hjälper också till att torka bort alla oupptäckta problem bakom Netflix-felkoden M7355. Följ stegen i Google Hjälp för att avinstallera Chrome från din enhet.

 4. Öppna Netflix i en annan webbläsare som stöds. Netflix hjälpsida listar alla webbläsare som stöds för Windows, macOS och ChromeOS. Om din primära webbläsare är Chrome, kan du använda en alternativ webbläsare installerad på ditt system för att streama Netflix. Microsoft Edge och Safari kommer förinstallerade på Windows respektive macOS. Uppdatera även din alternativa webbläsare om de har en äldre version.

Hur fixar jag Netflix-serverfel?

Kontrollera om Netflix är nere för bara dig eller resten av världen från deras servicesida. Om Netflix-servern fungerar, men du fortfarande får ett Netflix-serverfel, kan du ha vissa anslutningsproblem. Notera felkoden (om någon) och börja arbeta med dessa felsökningssteg för att åtgärda specifika Netflix-anslutningsfel. Följ alltid några allmänna felsökningssteg innan du dyker djupare efter svar.

 • Starta om din dator.
 • Stäng av alla instanser av webbläsaren och starta om den.
 • Se till att din webbläsare och dator är uppdaterade.
 • Kontrollera om din internetanslutning fungerar.
 • Logga ut från Netflix och logga in igen.

FAQ

 • Vad är Netflix-fel M7355-1204?

  Det här felet visas på Mac- och Windows-datorer som använder webbläsare som inte stöds med Netflix. Den här listan inkluderar Speed ​​Browser eller föråldrade versioner av Chrome. Liksom fel M7355 inkluderar de viktigaste korrigeringarna att stänga av Chrome-tillägg och uppdatera/installera om webbläsaren Chrome.

 • Vad är Netflix felkod NW-2-5?

  Netflix-felkoden NW-2-5 gäller serviceanslutningsproblem med din enhet eller nätverk. Korrigeringar för fel NW-2-5 sträcker sig från att starta om din streamingenhet till att kontrollera din internetanslutning och dubbelkolla streamingbehörigheter i ditt nätverk.

 • Vad betyder felkod 1011 på Netflix?

  1011-felkoden betyder vanligtvis att det finns ett problem med Netflix-appen. Testa din nätverksanslutning och byt till ett annat nätverk. Du kan också ha tur med att starta om din mobila enhet eller installera om appen.