Saltar al contenido

Infuse App Media Player för Apple TV

16 de mayo de 2023
Infuse Apple TV 3 57446f5c5f9b58723d156fb7 825c566c3c4f47358b2e89b4b211ef2c

Firecores Infuse-app är en vackert designad mediaspelare för iOS och Apple TV som låter dig spela upp praktiskt taget alla typer av videofiler där ute. Tanken bakom Infuse är att många användare har en befintlig samling av TV- och filminnehåll i en mängd filtyper som de skulle vilja se på en Apple TV. Apple TV-apparater kan dock bara spela upp innehåll från iTunes eller specialiserade appar. Infuse löser problemet med sin förmåga att komma åt och spela nästan alla typer av mediaformat inklusive AVI, WMV och mer. Den kan också ansluta till UPnP/DLNA-appar som Plex, Kodi (XBMC), Serviio, WMC, PS3 Media Server och andra för att bläddra, strömma och ladda ner videor. Infuse fungerar med iPhone, iPad, Apple TV 4 och Apple TV 4K.

Streama nästan vad som helst

Infuse hjälper användare att få ut mer av sina befintliga mediebibliotek. Om du har en stor samling filmer och TV-program i många format lagrade på olika nätverksenheter på kontoret eller i hemmet, samlar Infuse allt innehåll på en plats som är lätt att nå. Infuse kan hitta och hantera media lagrade på nästan vad som helst, inklusive en Mac, PC, NAS, trådlös enhet eller en serverapp som Plex, Kodi eller Serviio. Eventuella lokala enheter kommer att upptäckas på några sekunder, vilket gör installationen på ett kick. Det finns inget behov av att koda om innehåll mellan format; peka bara appen mot var dina videor lagras och den katalogiserar dem åt dig, till och med lägga till konstverk och relevanta detaljer. Det gör sedan allt ditt innehåll tillgängligt i sin snygga, attraktiva biblioteksvy, som erbjuder ett gränssnitt som liknar det du är van vid att se i iTunes-filmer. Infuse innehåller röstigenkänning med Siri Remote för Apple TV.

Ytterligare egenskaper

Ytterligare funktioner inkluderar detaljerad filminformation tillsammans med mapp- och katalogstöd. Infuse innehåller också kraftfull Spotlight-sökning och smarta filter som hjälper dig att bläddra i innehåll efter genre, betyg, släppdatum och mer, såväl som dina egna innehållsklassificeringar med hjälp av Trakt-systemet. Smarta filter låter dig skapa och behålla sökresultat på appens startskärm, vilket innebär att du kan samla samlingar som barnfilmer eller oupptäckta filmer och enkelt komma åt dem via Siri Remote. Lägg till ditt eget konstverk till filmer eller shower med hjälp av en inbyggd konstverksväljare. Det finns också stöd för undertexter och mycket mer. Infuse 6.2 erbjuder nytt stöd för att skapa spellistor, en loop och shuffle-funktion för allt ditt innehåll, mer extern lagring och andra förbättringar. Eftersom Infuse inte bara fungerar med Apple TV, utan även med vilken iOS-enhet som helst (iPad, iPad Pro, iPhone, iPod touch), kan du komma åt alla dina media från alla dina enheter nästan var som helst.