Saltar al contenido

Hur man kopplar hörapparater till iPhone

26 de junio de 2023
hearing aid 0fd1ad17caf541ef827ab6b9daa58de5

Vad du ska veta

 • Sätt hörapparaten i parningsläge och gör sedan följande: inställningar > Tillgänglighet > Hörseloch välj Hörapparatertryck på din enhet, välj Par.
 • Se till att din hörapparat är kompatibel med din iPhone.
 • Vissa Made for iPhone-hörapparater ansluter precis som när du ansluter alla andra Bluetooth-enheter.

Den här artikeln förklarar hur du ansluter en iPhone-kompatibel hörapparat till iPhone. För att använda Made for iPhone-hörapparater behöver du både en iPhone-kompatibel hörapparat och en kompatibel iPhone- eller iOS-enhet. Dessa instruktioner gäller för MFI (Made for iPhone) hörapparater. Chansen är stor att om du är en långvarig hörapparatanvändare har du redan en MFI-hörapparat eftersom MFI-hörapparater kommer med många praktiska funktioner när de är anslutna till iPhone. Om du har en icke-MFI hörapparat som är kompatibel med din iPhone, anslut den helt enkelt som vilken annan Bluetooth-enhet som helst.

Hur man ansluter hörapparater till iPhone

När du väl säkerställt att din iPhone och din hörapparat är kompatibla är det lika enkelt att ansluta din hörapparat som att ansluta vilken annan Bluetooth-enhet som helst till din iPhone, vilket innebär att det bara tar några sekunder och ett par tryckningar.

 1. Se först till att Bluetooth på din iPhone är på.

 2. På din iPhone, navigera till Inställningar > Tillgänglighet > Hörseloch välj sedan Hörapparater.

 3. Öppna batteriluckan på din hörapparat och stäng dem sedan. Detta sätter din hörapparat i parningsläge medan din iPhone söker efter den.

 4. Din hörapparat visas under MFI hörapparater rubrik. När den gör det trycker du på din enhet och väljer sedan Par. Om du använder två hjälpmedel, dvs ett för vänster öra och ett för höger öra, kommer de att dyka upp individuellt och båda måste väljas och paras. Båda måste också först föras in i parningsläge enligt beskrivningen ovan.

 5. Parning kan ta upp till en hel minut och du måste para ihop båda enheterna, så det kan ta några minuter. När du har parat ihop den kan du börja använda din hörapparat som vanligt.

Felsökning av problem med att ansluta hörapparater till iPhone

Alla hörapparater är inte byggda för att vara kompatibla med iPhones. Och det är viktigt att inte bara se till att dina hörapparater är kompatibla med iPhone, utan att du också har en iOS-enhet som stöder hörapparater. Trippelkolla att allt är kompatibelt om du har problem, först. Om du har en iPhone-kompatibel hörapparat, men det inte är en MFI-hörapparat, kan du behöva konsultera din hörapparats manual för att ta reda på hur du sätter din enhet i ihopparningsläge. För det andra är det viktigt att komma ihåg att medan de flesta, om inte alla, hörapparater använder Bluetooth för att ansluta till iPhone, är Made for iPhone-hörapparater inte anslutna i den traditionella Bluetooth-menyn på iPhone och istället ansluts via menyn Hearing. Se till att du är på rätt plats när du försöker ansluta din hörapparat.

FAQ

 • Hur kopplar jag ihop ReSound-hörapparater till en iPhone?

  ReSound digitala hörapparater är Made for iPhone (MFI) hörapparater, så du kopplar ihop dem med din iPhone via instruktionerna ovan.

 • Hur kopplar jag ihop Phonak Marvel-hörapparater med en iPhone?

  Phonaks teknologi kräver att bara en av dina hörapparater är ihopkopplade med din iPhone. För att ansluta din Phonak Marvel-hörapparat till din iPhone, öppna inställningar app på din iPhone och tryck på Blåtand. Se till att Bluetooth är påslaget. Stäng av hörapparaten som du kopplar ihop och slå sedan på den igen. Det kommer att visas under Mina enheter i dina Bluetooth-inställningar. Välj din hörapparat för att para ihop den med din iPhone och tryck sedan på Par i popup-fönstret för att bekräfta.

 • Hur ansluter jag ReSound-hörapparater till en Android-enhet?

  Besök Google Play Butik på din Android-enhet och sök efter ReSound Smart 3D-app, ladda ner och installera appen. Öppna appen, tryck på Komma igångoch följ anvisningarna för att para din hörapparat till din Android-enhet.