Saltar al contenido

Hur man startar om en Samsung Galaxy Watch

3 de mayo de 2022
restartgalaxywatch 726770bd1a874d7e94e81d7940e9ec27

Vad du ska veta

 • Från huvudurtavlan: svep nertryck sedan på strömikonen > Stäng av.
 • Vänta tills klockan stängs av och tryck sedan på och håll ned hemknapp tills den slås på igen.
 • Du kan också trycka och hålla ned hemknapp och tillbakaknapp tills klockan stängs av och den startar om automatiskt.

Den här artikeln förklarar hur du startar om en Samsung Galaxy Watch.

Hur startar jag om min Samsung Galaxy Watch?

Om din Samsung Galaxy Watch fungerar och du behöver starta om den, har du två alternativ. Du kan stänga av klockan i strömalternativen eller tvinga fram en omstart med hjälp av de fysiska klockans knappar. Den första metoden stänger av klockan, så du måste manuellt slå på Samsung Galaxy Watch för att slutföra omstartsprocessen. Den andra metoden initierar en omstartssekvens, så klockan stängs av och startar sedan om av sig själv. Så här startar du om din Galaxy-klocka genom menyerna:

 1. Svep nedåt från huvudurtavlan.

 2. Tryck på kraft ikon.

 3. Knacka Stäng av.

 4. För att slå på klockan igen, tryck och håll ned den fysiska Hem knapp.

  Hemknappen på en Samsung Galaxy-klocka.

 5. Släpp hemknappen när klockans display slås på.

Hur tvingar du omstart av en Samsung Galaxy Watch?

Om din skärm är frusen eller om kontrollerna på pekskärmen inte fungerar kan du också tvinga omstart av din Galaxy Watch. Så här fungerar det:

 1. Tryck och håll ned den fysiska Hemknapp och tillbaka knappar på din klocka.

  Försök att trycka och hålla bara hemknappen om det inte fungerar. Vissa Samsung-klockor, som Galaxy Watch Active och Active 2, använder den här metoden istället.

 2. Fortsätt att hålla ned knapparna när strömskärmen visas.

  Håll tillbaka- och hemknapparna på en Samung Galaxy-klocka.

  Om din klockskärm är frusen kanske den här skärmen inte visas. Fortsätt i så fall att hålla ned knapparna tills skärmen blir svart och du ser ett omstartmeddelande.

 3. När skärmen blir svart släpper du hem- och bakåtknapparna så startar din klocka om automatiskt.

  En Samsung Galaxy-klocka startar om.

Vad är skillnaden mellan att starta om och återställa en Galaxy Watch?

När du startar om en Samsung Galaxy Watch stänger du i princip av den och sätter på den igen. Klockan förblir kopplad till din telefon och inga av dina inställningar eller data går förlorade. Båda metoderna för återställning åstadkommer samma uppgift, även om den ena kräver att du slår på klockan igen manuellt medan den andra startar om den automatiskt. Att starta om en Samsung Galaxy Watch kan lösa många problem som trög prestanda, långsam respons och en frusen skärm. Återställning av en Galaxy Watch, även känd som fabriksåterställning, återställer klockan till dess ursprungliga fabrikstillstånd. Du kan återställa en Samsung Galaxy Watch via Galaxy Wearable-appen på din telefon eller genom själva klockan. Efter en återställning måste du ställa in din Galaxy Watch på samma sätt som du gjorde när du först fick den. Att återställa en Galaxy Watch kan lösa några allvarliga problem, men om du inte säkerhetskopierar din klocka innan du återställer den, kommer du att förlora alla inställningar och data som finns lagrade på den. Du måste också utföra en återställning innan du kan para ihop en Galaxy Watch till en ny telefon, sälja den eller ge bort den.

FAQ

 • Kan jag ringa samtal på min Samsung Galaxy Watch?

  Ja. Tryck på på klockan Telefon och välj Knappsats eller Kontakter. Tryck på den gröna Telefon ikonen för att starta samtalet. För att svara på samtal på din Samsung Watch, tryck på den vänstra gröna svarsknappen och svep fingret till mitten av skärmen.

 • Hur laddar jag min Samsung Galaxy Watch utan laddaren?

  För att ladda din Samsung Galaxy Watch utan laddaren, placera den på en kompatibel Qi-laddningsstation eller en Galaxy-telefon som stöder PowerShare. Övervaka enheten noggrant för att se till att den inte blir för varm.

 • Hur ansluter jag min Samsung Galaxy Watch till min telefon?

  För att ansluta en Samsung Galaxy Watch till din telefon måste du återställa klockan och sedan ställa in den med appen på din nya telefon. En Samsung Watch kan bara anslutas till en telefon åt gången.