Saltar al contenido

Hur man tar bort och stänger av en Outlook-tråd

27 de junio de 2021
rawpixel 651365 unsplash 5c8580e946e0fb0001336513

Vad du ska veta

 • För att stänga av ljudet, öppna meddelandet, gå till Meddelande > Radera > Ignorera konversation > Ignorera konversation.
 • För att aktivera ljudet, gå till Raderade föremål mapp> öppna meddelande för att återaktivera> Meddelande > Strunta i > Sluta ignorera konversation.
 • Efter att ljudet av en konversation har återställts återställer Outlook meddelandet i Raderade föremål mapp.

Den här artikeln förklarar hur du stänger av och på ljudet av Outlook-konversationer. Instruktioner gäller Outlook för Microsoft 365, Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013 och Outlook 2010.

Hur stänger jag av Outlook-konversationer

Följ dessa steg för att radera en konversation och förhindra att framtida meddelanden visas i din Outlook-inkorg.

 1. Öppna ett meddelande från gruppen eller tråden som du vill tysta och ta bort. För att öppna ett meddelande i ett nytt fönster, dubbelklicka på meddelandet i e-postfönstret.

 2. Gå till e-postfönstret Meddelande flik.

 3. I Radera grupp väljer du Ignorera konversation knapp. Om meddelandet är valt i meddelandelistan och inte visas i sitt eget fönster, gå till Hem och välj Strunta i i gruppen Ta bort.

  Ignorera i Ta bort grupp på fliken Meddelande

 4. En dialogruta öppnas och varnar dig för att den valda konversationen och alla framtida meddelanden flyttas till mappen Borttagna objekt.

 5. Välj Ignorera konversation. Välj Visa inte detta meddelande igen kryssrutan för att undvika detta steg i framtiden.

Att ignorera ett meddelande raderar inte permanent meddelandet eller andra e-postmeddelanden från avsändaren. Det blockerar inte heller dessa e-postadresser eller ställer in e-postfilter. Det ignorerar bara meddelanden i en specifik tråd eller ett gruppmeddelande.

Slå på ljudet för en konversation i Outlook

Du kan återställa en konversation från mappen Borttagna objekt och se till att framtida meddelanden i tråden visas i din Outlook-inkorg genom att avaktivera konversationen.

 1. Öppna Raderade föremål mapp.

  Mappen borttagna objekt

 2. Öppna ett meddelande som tillhör konversationen du vill återställa.

  borttaget meddelande med fliken Meddelande vald

 3. Gå till Meddelande och välj Strunta i i gruppen Ta bort. Om meddelandet är valt i meddelandelistan och inte visas i sitt eget fönster, gå till Hem och välj Strunta i i gruppen Ta bort.

  Sluta ignorera konversationsmeddelandet

 4. Välj Sluta ignorera konversation. Välj Visa inte detta meddelande igen kryssrutan för att undvika detta steg i framtiden.

Om du avaktiverar en konversation återställs meddelandena i mappen Borttagna objekt som tillhör den specifika tråden.