Saltar al contenido

Hur man tar bort TikTok-videor

26 de julio de 2021
CloseupofmanwithiPhoneX 352825ab548f419894fe0cdc5250890d

TikTok är en populär videoapp för sociala nätverk som används av miljoner över hela världen. Om du väljer att använda TikTok kommer videoklippen du laddar kvar i din profil tills du väljer att ta bort dem. Om du vill ta bort en video eller alla är processen enkel med bara några steg. Instruktionerna i den här artikeln gäller användare med ett nuvarande TikTok-konto på vilken enhet som TikTok-appen används.

Hur man tar bort en enda TikTok-video

Först vill du öppna din TikTok-app och hitta videon du vill ta bort. Därifrån följer du dessa enkla steg:

 1. Tryck på videon du vill ta bort.

 2. Tryck på tre cirklar ikonen längst ned till höger på skärmen.

 3. Bläddra sedan till höger i den nedre menyn, tryck på Radera, bekräfta sedan din åtgärd.

  När du har tagit bort din video är den borta för alltid. Om du vill behålla filmerna för dig själv, spara dem innan du tar bort dem.

Kan du ta bort alla TikTok-videor samtidigt?

Tyvärr kan du inte ta bort alla dina TikTok-videor samtidigt eller samtidigt. Det enda sättet att helt radera dina TikTok-videor är att ta bort var och en separat enligt metoden ovan. Om du vill ta bort dina videoklipp och din närvaro på TikTok kan du göra det. Du måste inaktivera ditt TikTok-konto. Att radera ditt TikTok-konto är permanent efter 30 dagar. Du har 30 dagar på dig att ändra dig. Om du bestämmer dig för att du vill ha ditt konto loggar du bara in igen för att aktivera det. Efter de 30 dagarna har du inte mer tillgång till några av dina videor.

Kan du återställa TikTok-videor när de har tagits bort?

Nej. När du har tagit bort TikTok-videor från appen kan du inte återställa dem om du inte har sparat dem på din enhet. En bästa praxis framåt är att spara alla dina videoklipp på din enhet om du tar bort en. Eller spela in dina videoklipp med din kameraapp och ladda upp till TikTok-appen.

Borttagna videosäkerhetsåtgärder vid användning av TikTok

Det är viktigt att notera att även om du tar bort videor från TikTok, om en användare sparar en av dina videor på sin enhet, kommer de att fortsätta ha tillgång till den. För att undvika detta kan du inaktivera nedladdningsfunktionen i TikTok-appen. Här är hur:

 1. Tryck på i TikTok-appen Mig till gå till din profil.

 2. Klicka sedan på tre prickar ikonen längst upp till höger på skärmen.

 3. Knacka Sekretess och säkerhet för att öppna dessa inställningar.

 4. Bläddra nedåt och tryck på under Säkerhet Tillåt nedladdningoch tryck sedan på Av för att stänga av funktionen.

  Skärmbilder som visar hur man tar bort TikTok-videor i bulk.