Saltar al contenido

Hur tar jag bort klubbhusets appkonto

16 de junio de 2021
Clubhouse App iPhone Main 5115535 628cfddef24b434ab3025a62a13dc3ca

Vad du ska veta

  • Du kan för närvarande inte ta bort ditt klubbhuskonto i appen eller på webbplatsen.
  • För att radera ditt konto, skicka ett e-postmeddelande till Clubhouse med din begäran.
  • Tänk på att Clubhouse kanske inte tar bort vissa uppgifter efter att du har tagit bort ditt konto.

Den här artikeln förklarar hur du kan begära borttagning av ditt Clubhouse-appkonto. Vi rekommenderar också delar av klubbhusets sekretesspolicy för ytterligare information om ditt konto.

Ta bort ditt klubbhus-appkonto

Om du har ett konto i den sociala ljudappen Clubhouse vet du att detta är en tjänst som endast är inbjudan. Medan du accepterade inbjudan du fick om att gå med kan du ha bestämt att appen inte är något för dig. De flesta appar som kräver att du registrerar dig har möjlighet att ta bort ditt konto. Vissa erbjuder åtgärden i själva appen, medan andra kan begära att du besöker webbplatsen. Tyvärr gör Clubhouse inte heller. För att radera ditt Clubhouse-appkonto måste du skicka ett e-postmeddelande med din begäran till [email protected]. Förhoppningsvis kommer möjligheten att ta bort ditt konto vara något som företaget lägger till i appen eller till och med dess webbplats, eftersom tjänsten fortsätter att bli populär.

Ytterligare information för borttagning av klubbkonto

Vi ser sekretesspolicyer överallt för de appar vi laddar ner till våra enheter och de webbplatser vi besöker. Tyvärr verkar det sällan som någon läser integritetspolicyn eller åtminstone i sin helhet. Men om du planerar att begära radering av ditt klubbhuskonto, kanske du vill granska företagets policy om detta ämne. Därefter visar vi dig vad du ska leta efter i sekretesspolicyn och hur du kommer åt den.

Klubbhusets integritetspolicy i appen

Du kan granska sekretesspolicyn i klubbhusappen genom att följa dessa steg.

  1. Öppna din profil genom att trycka på ditt foto uppe till höger.

  2. Tryck på redskap ikon.

  3. Välj Integritetspolicy.

Klubbhusets integritetspolicy online

Besök klubbhusets webbplats och klicka Integritet på botten av sidan.

Sekretess-knapp markerad längst ner på klubbhusets webbplats.

Klubbhusets integritetspolicy

Du kan säkert läsa hela klubbhusets integritetspolicy om du vill. Men delarna om borttagning av konton finns i avsnitt: 5. Uppdatera din information och 11. Dina val. Avsnitt 5 förklarar att du måste skicka ett e-postmeddelande för att begära att ditt konto raderas. I avsnitt 11 anges följande:

Du kan också ta bort ditt konto. Observera att vi måste verifiera att du har befogenhet att radera kontot och att viss aktivitet som genereras före radering kan förbli lagrad av oss och kan delas med tredje part enligt detaljerna i denna sekretesspolicy.

Avsnitt 5 och 11 i klubbhusets integritetspolicy.

Återigen är det enda sättet att ta bort ditt klubbhuskonto för närvarande att skicka ett e-postmeddelande till adressen som anges här. Förhoppningsvis kommer företaget att uppdatera appen på vägen för att erbjuda den här åtgärden från appen.