Saltar al contenido

Microsofts bästa påskmallar och utskriftsmaterial

20 de junio de 2021
AleksandarNakic Getty Images 58b8ae5a3df78c353cf0a68c

Microsoft Word erbjuder inbyggda gratis påskmallar som färdiga utskriftsartiklar för ett evenemang, middagssällskap eller äggjakt. Lägg till en festanda till din påskfest med mallar för flygblad, inbjudningar, namnmärken, menyer och gratulationskort. För att hitta dessa Word-mallar, öppna Word, gå till Fil menyn, välj Ny, sök sedan efter Påsk.

Utskrivbar mall för meddelande om påskäggjakt för Microsoft Word

Om en klassisk äggjakt är på ditt schema, ge den en ordentlig introduktion. Deltagarna får informationen från ett dokument som denna utskrivbara mall för tillkännagivande för påskäggjakt för Microsoft Word. Bakgrunden är i ljus pastellfärg, vilket gör att detaljerna sticker ut.

Pappersmall för påskpapper eller utskrivbar för Microsoft Word

Pappersmall för påskanteckning för Microsoft Word

Din korrespondens kan återspegla säsongshelger eller andra intressen med denna pappersmall för påskpapper eller utskrivbar för Microsoft Word. Välj en design som skriver ut två ark till en sida eller ett helt ark.

Rolig påskkaninmiddagsfestmall eller utskrivbar för Microsoft Word

Rolig menymall för påskharen middag för Microsoft Word

Om din påskfest kan använda lite rolig inredning, dela den här roliga påskharen middagssallmeny eller utskrivbar för Microsoft Word. Använd den här mallen tillsammans med en namnskylt eller platsmall för att göra gästerna speciella. Som med de flesta mallar, justera textteckensnittet och andra element för att lägga till det polska och karaktär du gillar.

Påskkanin Namnmärken eller Middagsfest Placeringskortmall för Microsoft Word

Påskkanin Namnmärken eller Middagsfest Placeringskortmall för Microsoft Word

Denna utskrivbara mall för påskkaninnamn eller middagskort för Microsoft Word är ett roligt sätt att känna igen varje deltagare vid din middag eller fest. Oavsett om det är hopfällbara middagskort eller självhäftande namnskyltar beror på vilken perforerad (tålig) utskriftsprodukt du väljer att skriva ut på, som de som erbjuds av Avery. Eller gå sparsam och skriv ut på vanligt papper och ta ut saxen.

Gratis utskrivbar mall för inbjudan till påskharen för Microsoft Word

Gratis utskrivbar mall för inbjudan till påskharen för Microsoft Word

Barn kan räkna eller skribba på den här utskrivbara mall för inbjudan till påskharen för Microsoft Word. Beroende på din påskfirande och ditt schema kan det här alternativet komma till hands när du har barn att underhålla.

Elegant mall för gratulationskort för påskblomma eller kan skrivas ut för Microsoft Word

Mall för påskhälsningskort för Microsoft Word

Den här påskperioden kanske du har ett meddelande som bäst skulle uttryckas av denna eleganta påskblommahälsningskortmall eller kan skrivas ut för Microsoft Word. Om du inte gillar meddelandet som ingår i den här mallen lägger du till ett eget meddelande efter att mallen har laddats ner. På det sättet kan kort som dessa bli en riktigt anpassad känsla. Kvartalsvikta kort som detta skrivs ut som en sida, vikas en gång och vikas sedan igen så att meddelandet hamnar på insidan och blommans bild finns på omslaget.

Påskägg och kaninkortmall eller kan skrivas ut för Microsoft Word

Färgglada påskägg och kaninkort för Microsoft Word

Denna färgglada påskägg och kaninkortmall eller utskrivbar för Microsoft Word är ett ljust sätt att skicka påskhälsningar till unga som gamla. Som med andra mallar, anpassa meddelandet i den här mallen för en personlig helgdagshälsning.

Färgglad påskkortsmall eller kan skrivas ut för Microsoft Word

Färgglada påskkorgkort för Microsoft Word

Skicka dina hälsningar eller uppskattning med denna illustrerade färgglada påskkorgmall eller utskrivbar för Microsoft Word.

Vikad påskäggjaktinbjudningsmall eller kan skrivas ut för Microsoft Word

Hopfällbar påskäggsjakt Invitaiton-mall för Microsoft Word

Den här vikta påskäggsmallen eller utskrivbar för Microsoft Word är en annan utskriftsbar som får barnen glada över evenemanget. Denna inbjudan är i en klassisk, vikad stil som du kan leverera till någons dörr eller skicka i posten, men du kan också skicka den som en digital inbjudan.

Grön kuvertmall för påskharen eller kan skrivas ut för Microsoft Word

Kuvertmall för påskharen eller kan skrivas ut för Microsoft Word

Ge en monetär gåva eller skicka ett brev med den här kostnadsfria kuvertmallen för påskharen eller som kan skrivas ut för Microsoft Word. Detta är ett roligt alternativ till att ge godis eller en påskkorg i påsk.