Saltar al contenido

Vad är Outlook.com Exchange-inställningarna?

6 de julio de 2021
aerial blog blogger 990819 a288ca2d36314719990333b08c74938d

Vad du ska veta

  • Exchange-serveradress: outlook.office365.com
  • Utbytesport: 443

Den här artikeln innehåller Outlook.com Exchange-serverinställningarna som behövs för att konfigurera Outlook Mail i ditt e-postprogram som ett Exchange-konto.

Outlook.com Exchange Server-inställningar

Det här är de rätta Exchange-inställningarna du behöver för Outlook Mail:

Inställningstyp Inställningsvärde
Exchange Server-adress: outlook.office365.com
Utbytesport: 443
Utbyta användarnamn: Din fullständiga Outlook.com-e-postadress
Exchange lösenord: Ditt Outlook.com-lösenord
Exchange TLS / SSL-kryptering krävs: Ja

Den fullständiga webbadressen till Exchange Server-adressen är https://outlook.office365.com/EWS/Exchange.asmx. Skapa och använd ett applikationslösenord om ditt Outlook.com-konto använder tvåfaktorautentisering.

 

Tips och mer information

Anslutning till en Exchange-server med informationen ovan är möjlig så länge e-postklienten stöder Exchange. Några exempel inkluderar Microsoft Outlook för Windows och Mac, Outlook för iOS och Android och andra e-postapplikationer som iOS Mail och eM Client. Som ett alternativ till Outlook.com Exchange-åtkomst kan du också ställa in ett e-postprogram för att ladda ner e-post från Outlook.com med IMAP eller med POP-protokoll. IMAP och POP är dock mindre praktiska och är begränsade till endast e-poståtkomst. För att skicka e-post via e-postprogrammet måste du använda SMTP-inställningar, eftersom POP och IMAP endast täcker nedladdningsmeddelanden.