Saltar al contenido

Välj ett annat standardspråk i Outlook Mail

11 de julio de 2021
beverage black coffee brewed coffee 1413652 5c8f3af246e0fb00014a9725

Outlook Mail erbjuder stöd för många språk. För att tvinga fram en ändring av hur Outlook Mail visar meddelanden i förhållande till systemets aktiva språk, ändrar du standardspråket. Informationen i den här artikeln gäller Outlook Mail på Windows 10 som nås via en webbläsare. Om du ändrar det aktuella språket i Microsoft Windows ändras Outlook Mail-språket eftersom Outlook Mail som standard använder webbläsarens språk, vilket i sin tur är standard för operativsystemets språk. Förfarandet vi skisserar nedan åsidosätter det språk som ställts in på operativsystem och webbläsare.

Hur man ändrar det regionala språket i Outlook Mail

Outlook Mail (liksom många av Microsofts andra applikationer) erbjuder robust språkstöd. Ändra standardspråket på Outlook.com.

 1. Öppna inställningar genom att välja kugghjulsikonen i det övre högra hörnet av Outlook Mail-skärmen.

 2. Välj Visa alla Outlook-inställningar.

 3. Välj Allmän för att öppna en lista med alternativ för allmänna inställningar.

  Fliken Allmänt

 4. Välj Språk och tid.

 5. Välj Språk nedrullningspil för att visa alla tillgängliga språk och välja språk.

  Språklista

 6. Rensa Byt namn på standardmappar så att deras namn matchar det angivna språket kryssrutan om du inte vill byta namn på mappar som Inkorgen och Utkorgen med det nya språkvalet.

 7. Välj Spara.

När de väl har sparats laddas Outlook.com automatiskt med dina nya språkinställningar. För att ändra hur datum och tider visas i Outlook.com, välj en annan Datumformat, Tidsformat, eller Aktuell tidszon.