Saltar al contenido

12 bästa Twitter-konton du behöver följa om du älskar bilar

15 de julio de 2021
GettyImages 563852705 57c6fe855f9b5829f435d712

Twitter-versen är mogen med kunniga bilentusiaster som ständigt är på toppen av de senaste nyheterna eller heta bilderna när det gäller bilindustrin. Det finns så många möjliga bilpersonligheter att följa, men att sikta igenom dem alla för att hitta grödans grädde kan vara skrämmande. Vi gjorde det åt dig, med de 12 bästa Twitter-kontona du behöver följa om du älskar bilar. Dessa 12 konton exemplifierar några av de mest intressanta och passionerade figurerna i bilindustrin. De ger ofta nytt innehåll och intressanta utmaningar i bilindustrin och allt som är relevant för det.

@Breaking Auto

Sedan 2009 har Breaking Auto Twitter-kontot levererat rolig satir på bilindustrin. En pärla och ett bra exempel på dess stil är den här Tweet: «BREAKING: Sinkhole at Corvette Museum samlar åtta korvetter, skador är minimala eftersom stötar absorberades av avancerad bladfjädersupphängning.»

@ BadF1Stats

Om du är ett fan av Formel 1-racing kommer du verkligen att kunna gräva dig in i BadF1Stats Twitter-flöde, som har ett brett sortiment av obskyra och roliga F1-fakta, från roliga bitar som «Gianmaria Bruni är Carla Brunis son «till fördjupad statistik som» Caterham och Marussia har fått exakt samma antal poäng i varje lopp sedan Bahrain 2010. »

@MotorPic

Detta konto mättar det visuella behovet av hastighet och maskiner som bilbuffar ofta känner genom att tillhandahålla en mängd bilder och videor som fokuserar på obskyra racingfoton, både gamla och nya. Deras Tumblr är lika engagerande.

@JohnVoelcker

John Voelcker är redaktör för Green Car Reports, en blogg som nollställer den gröna bilindustrin med engagerande nyheter och ledare om hybrid- och elbilar i nutid och framtid. Hans Twitter uppdateras mycket ofta, med allt från nya bilreleaser till bländande bilder på fordon i exotiska platser. Han är verkligen en rolig följa.

@ Chosford1

Som kommunikationsdirektör för Hyundai anses Chris Hosford vara ett måste att följa av goda skäl. Han är en ständig källa till stora bilresurser. Hosford är ofta på topp med artiklar som rör bilindustrin på något sätt. Om du någonsin letar efter kvalitativa originalartiklar om bilindustrin, kolla in överflödet av länkar på Hosfords Twitter-flöde.

@Mpgomatic

En mycket passionerad bilentusiast som är känd för sina åsikter och en tendens att engagera sig med många anhängare. Gray fokuserar på alla aspekter av bilindustrin som kan tänkas i sitt Twitter-flöde, från biltillverkarnas beteende på sociala medier till videokickningar av ny bilmodell interiörer. Hans kunskap och passion för bilar är imponerande i sina egna rättigheter, liksom hans förmåga att leta efter det bästa av det bästa när det gäller bilartiklar.

@Davidshepardson

Oavsett om det gäller oljepriser eller säkerhetsbestämmelser, har Shepardson juridiska relevanta bilnyheter täckta. Reuters-reportern ger sina åsikter om de flesta juridiska relaterade auto-berättelser, samtidigt som de twitterar på nytt relevant Reuters-innehåll.

@Realscottoldham

Oldham är chefredaktör för Edmunds.com, en av de mest populära webbplatserna för bilköp. Hans Twitter-flöde är fylld med allt från intressanta bitar om populärkultur och sport till, naturligtvis, intressanta bilbilder och nyheter om nya utgåvor; det är lätt att känna igen hans genuina passion för bilindustrin.

@Raylahood

Den tidigare transportsekreteraren har anammat Twitter-åldern och har ofta diskuterat sina tankar om nya transportrelaterade policyer och juridiska nyheter samtidigt som han nollställer den amerikanska infrastrukturens tillstånd. LaHood är en frekvent bidragsgivare till media som CSPAN, där han också tillhandahåller sin enorma kunskap om bilar, transport och infrastruktur.

@Mikedriehorst

Driehorst hanterar PR och sociala medier för Fiat Chrysler Automobile. Förutom att han ofta tillhandahåller produktivitetsförstärkande tips är Driehorst extremt aktiv för att svara på anhängare, som ofta twittrar honom länkar till bilrelaterat innehåll och engagerar honom i diskussion om det. Han är en vänlig och kunnig bilfigur att följa, särskilt om du är intresserad av att arbeta inom bilindustrin en dag i PR- eller marknadsföringskapacitet.

@Cjponyparts

Som en av de bästa Mustang-delarna och tillbehörsförsäljarna i världen är CJ Pony Parts ett bra Twitter-flöde att följa för alla som är intresserade av Mustang eller dess respektive delar. Förutom webbplatsuppdateringar ger Twitter-flödet också tävlingsmöjligheter för följare, med priser som skulle göra alla bilfans glada.

@Andrewstoy

Stoy är den digitala redaktören för Autoweek. Han har en torr intelligens och uttrycker sin kärlek till bilar via intressanta retweets och foton som visar både nostalgiska bilar från det förflutna och eleganta bilar i nutid och framtid. För Stoy att följa bilindustrin för ett roligt visuellt tungt.