Saltar al contenido

4 av de dyraste apparna på iTunes

19 de julio de 2021
most expensive apps on itunes 3486326 acea86da615d4dbba558b30b15706dee

Många människor är inte villiga att spendera mer än en summa eller två på en premium iOS-app från App Store, men tro det eller inte, några av de dyraste apparna som någonsin har släppts har kostat hundratals dollar och ännu mer än $ 1000. Medan flera dyra appar antingen har övergivits eller tagits offline under åren, kan du fortfarande hitta många appar tillgängliga till otroliga priser. Här är några av de dyraste appar som för närvarande finns tillgängliga i App Store.

En platsbaserad lyxig livsstilsapp: iVIP Black för 999,99 USD

Tre VIP Black-appskärmar

iVIP Black är en premiumapp inriktad på miljonärer och miljardärer som vill upptäcka och njuta av de mest lyxiga evenemangen och tjänsterna kring dem. På samma sätt som hur du använder en vanlig platsbaserad app som Yelp eller Foursquare använder iVIP Black din plats för att hitta den högsta kvaliteten på konst, litteratur, barer, klubbar, butlers, bilar, biografer, evenemang och upplevelser nära dig. Genom partnerskap med deltagande arenor får medlemmar särskild VIP-behandling vid sitt evenemang eller på deras valplats, inklusive gratis uppgraderingar, presenter, prioriterad tillgång, välkomstpaket och mer. Conciergeteam finns också tillgängliga så att allt och allt kan läggas ut, från att göra kemtvätten till att boka en privat jet. Appen hävdar att den uppdaterar sina partner och partnerprivilegier regelbundet, men den har inte sett en uppdatering sedan augusti 2019.

Ladda ner för:

Den mest avancerade Piano Tuning App: CyberTuner för 999,99 $

Tre CyberTuner-skärmar

CyberTuner är en professionell pianostämningsapp som kostar dig mer än vad många anständiga elektriska pianon kostar. Denna app har utvecklats i flera år, inklusive ett års kraftfulla test av musikexperter runt om i världen. CyberTuner-appen är designad för professionella tuners som redan känner till grunderna och äger sin egen utrustning, och kombinerar funktioner programmerade av en registrerad pianotekniker med en intuitiv layout. Tekniker har friheten och flexibiliteten att använda appen för att ställa in pianon exakt som de vill med otrolig noggrannhet. CyberTuner-appen uppdateras regelbundet för de senaste iOS-versionerna och de senaste enheterna, och nya och förbättrade funktioner läggs till så ofta. Som om priset inte redan chockade dig tillräckligt måste användarna av appen betala ytterligare 79,99 $ varje år för att CyberCare ska få uppgraderingarna.

Ladda ner för:

En specialiserad betalningsapp för kassör: app.Cash för $ 999,99

Tre app. Kassaskärmar

app.Cash påstår sig vara ett «snyggt kassasystem för alla ändamål.» Appen är utformad för att ersätta det traditionella kassaregistret för att skapa försäljningstransaktioner och ta emot betalningar. Det fungerar även offline. Även om appen kan användas av praktiskt taget alla företag som behöver samla in kunddata och ta emot betalningar, verkar den vara skräddarsydd för restauranger så att servrar enkelt kan använda en mobil enhet direkt vid kundernas bord. Menyknappar är tillgängliga och kategoriserade efter mat- och dryckstyper så att servrar kan mata in kundernas beställningar direkt i appen. En grafisk representation av tabellerna kan också skapas och visas för att hålla reda på tabellnummer och order. Appen stöder två skrivarmodeller och måste uppdateras genom att kontakta utvecklaren direkt. Det är en av de dyraste apparna i App Store på nästan $ 1000; det hävdar dock att det är billigare än ett traditionellt kassasystem, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för vissa företag. Kanske.

Ladda ner för:

En Assisted Tech-app för att stödja talande tal: TC med WordPower för 299,99 dollar

Tre TouchChat AAC-skärmar

TC med WordPower är ett kraftfullt teknologi- och kommunikationsverktyg utformat för människor som inte alltid kan säga vad de vill använda sin naturliga röst, inklusive de med autism, Downs syndrom, ALS och andra tillstånd. Appen levereras med en serie vokabular som är byggda för att göra kommunikationen enkel och intuitiv. Appen finns både på engelska och spanska. Ord, fraser och kompletta meddelanden kan spelas via den inbyggda röstsyntesen eller med ett förinspelat meddelande. Användare kan också luta sina enheter något för att utlösa appen för att visa meddelandet med stora bokstäver över skärmen, vilket gör det bekvämt för dem att kommunicera lättare i höga miljöer. En av de största fördelarna med att använda den här appen är att den är helt anpassningsbar för användaren, vilket ger dem möjlighet att ordna om och kopiera knappar hur de vill eller skapa nya siduppsättningar med upp till 30 olika knappåtgärder och mer än 10 000 symboler. TC med WordPower integreras också med sociala appar som Facebook och Twitter för att hjälpa användare att enkelt dela textbaserade meddelanden som de har genererat.

Ladda ner för: