Saltar al contenido

4 Sökverktyg för att hitta e-postadresser

21 de julio de 2021
chair daylight desk 1181251 86d02a5523924d029a5e9b94a08ed13d

Människor skyddar sina e-postadresser av god anledning, och även om du kör en e-postadresssökning med Googling av någons fullständiga namn med ordet «e-post», är det osannolikt att du hittar något. Att lägga det på webben inbjuder alla och alla att kontakta dem – även spammare. Men i sociala mediers tidsålder är e-post fortfarande riktigt relevant? Ska vi ge upp att hitta människors e-postadresser och använda sociala medier istället? Nej. Åtminstone inte än. Skicka e-post till någon kan fortfarande vara kraftfullare än att kontakta dem på sociala medier. Det är det mest personliga och professionella sättet att få kontakt, och det kan vara det bästa sättet att nå någon snabbt (inte alla kontrollerar sina Facebook-meddelanden eller Twitter-DMs dagligen). Om du vill skicka ett e-postmeddelande till någon men inte vet hur du kontaktar dem, ta en titt på några av de bästa verktygen som kan hjälpa dig att hitta någons e-postadress på så lite som några sekunder.

Sök efter e-postadresser efter domän: Hunter

Vad vi gillar

 • Du behöver inte veta personens namn.
 • Visar källor där e-postadressen hittades.
 • Förhandsgranska resultaten innan du öppnar dem.

Vad vi inte gillar

 • Gratis användare begränsade per månad.
 • Resultaten kan inte exporteras till en fil om du inte betalar.
 • Det går inte att söka efter adresser efter namn.

Hunter är förmodligen det mest användbara verktyget att dra nytta av om du letar efter någons företags-e-postadress. Det fungerar genom att be dig att skriva ett företags domännamn i det angivna fältet och sedan visa en lista över alla e-postresultat som de hittar baserat på källor från hela webben. Beroende på resultaten kan verktyget till och med föreslå ett mönster som {first}@companydomain.com om det upptäcker något. När du har hittat en e-postadress från de resultat som du vill skicka, titta på ikonerna bredvid adressen för att se Hunters förtroendepoäng tilldelad den och ett alternativ att verifiera. När du klickar för att verifiera får du veta om adressen kan levereras. Du får utföra upp till 100 sökningar gratis varje månad, göra massförfrågningar för e-postsökningar samt verifiera och exportera resultat till en CSV-fil. Premium-prenumerationer är tillgängliga för större månatliga begäran. Se till att kolla in Hunter Chrome-tillägget, vilket gör det möjligt för dig att få en snabb lista över e-postadresser när du surfar på en företagswebbplats. Du behöver inte öppna en ny flik och söka i Hunter.io. Det lägger till och med en Hunter-knapp till LinkedIn-användarprofiler som hjälper dig att hitta deras e-postadresser.

Sök efter e-postadresser efter namn och domän: Voila Norbert

VoilaNorbert.com webbplats

Vad vi gillar

 • Begränsa resultaten efter namn.
 • Möjlighet att skicka e-post direkt.
 • Kan spara en lista i en fil.

Vad vi inte gillar

 • Konto krävs.
 • Namn och domän krävs.
 • Begränsat antal sökningar.

Voila Norbert är ett annat sökverktyg för e-postadresser som är gratis att registrera sig och lätt att använda. Förutom ett domännamnsfält kan du fylla i för- och efternamn på den person du vill kontakta. Baserat på den information du tillhandahåller söker Norbert efter relaterade e-postadresser och meddelar dig om allt den hittar. Verktyget fungerar bäst med företagsdomäner eftersom det bara finns så många användare med företagets e-postadresser. Det fungerar också med gratis e-postleverantörer som Gmail. När du söker efter ett för- och efternamn med en Gmail.com-domän motsvarar resultaten som Norbert ger dig kanske inte den exakta personen du vill kontakta, främst för att Gmail har en enorm användarbas. Det kommer säkert att finnas flera användare som delar samma namn. Precis som Hunter låter Voila Norbert dig söka efter e-postadresser manuellt eller i bulk. Den har också en praktisk kontaktflik för att hålla dina e-postkontakter organiserade och en verifieringsflik för verifierade adresser. Du kan till och med integrera appen med andra populära företagstjänster som HubPost, SalesForce och Zapier. Den största nackdelen med det här verktyget är att du bara kan göra totalt 50 gratisförfrågningar innan du blir ombedd att tillhandahålla betalning antingen med en «pay as you go» -plan på 0,10 USD per lead eller en månadsprenumeration för fler förfrågningar.

Sök efter e-postadresser efter namn och domän: Anymail Finder

AnymailFinder.com webbplats

Vad vi gillar

 • Hitta e-postmeddelanden i bulk.
 • Lätt att använda.
 • Resultaten kan sparas i en fil.

Vad vi inte gillar

 • Endast företagsspecifika sökningar.
 • Kräver både för- och efternamn.
 • Testversionen har begränsade funktioner.

Anymail Finder har några subtila skillnader från ovanstående alternativ som gör det till ett värdefullt omnämnande här. Du kan ange valfritt namn och domän för att söka efter en e-postadress på hemsidan innan du registrerar dig. Verktyget fungerar snabbt och du får tre verifierade e-postadresser under sökfältet om det hittar några. Den största nackdelen med Anymail är att den är begränsad för gratisanvändare, med endast 20 gratisförfrågningar att göra innan du blir ombedd att köpa mer. Detta verktyg ger användarna möjlighet att köpa ett visst antal e-postförfrågningar snarare än att använda en månatlig prenumerationsmodell. En annan stor nackdel är att Anymail Finder inte verkar fungera med gratis e-postleverantörer som Gmail. Om du söker efter en kommer den att sitta fast i sökläget länge innan meddelandet «Vi kunde inte hitta den här e-posten» visas. Om du bestämmer dig för att registrera dig för en gratis provperiod på 20 e-postförfrågningar kan du söka e-postmeddelanden manuellt eller i bulk. Anymail Finder har också ett Chrome-tillägg med bra betyg.

Hitta aktiva e-postadresser: Rapportiv

Gmail.com-webbplats

Vad vi gillar

 • Fungerar sömlöst med Gmail.
 • Lätt att installera.

Vad vi inte gillar

 • Fungerar ofta inte eller är mycket långsam att ladda.
 • Körs endast i Chrome.

Rapportive är ett snyggt litet e-postverktyg från LinkedIn som fungerar med Gmail. Det kommer bara i form av ett Google Chrome-tillägg. När du väl har installerat kan du skriva ett nytt e-postmeddelande i Gmail genom att skriva vilken e-postadress som helst i fältet Till. Aktiva e-postadresser som är länkade till LinkedIn-profiler visar profilinformation på höger sida. Rapportive ger dig inga föreslagna e-postadresser som tidigare nämnda verktyg. Så du kan antingen använda ett av de tidigare nämnda verktygen för att komma med e-postadresser eller gissa dem själv genom att skriva exempel i Gmail till-fältet som förnamn@domän.com, [email protected]eller generiska adresser som info@domän.com och [email protected] för att se vilken typ av information som visas i den högra kolumnen. Det som är bra med Rapportive är att det kan ge tips om e-postadresser som inte är kopplade till någon social data. Till exempel, info@domän.com kanske inte används för en viss persons LinkedIn-profil, men om du skriver det i fältet Till i ett nytt Gmail-meddelande kan det visa ett meddelande i höger kolumn som bekräftar att det är en rollbaserad e-postadress. Om du skriver en e-postadress som inte visar någon information i den högra kolumnen är det förmodligen inte en giltig e-postadress.