Saltar al contenido

6 Vine Viewers du kan använda för att titta på Vine Videos online

12 de julio de 2021
vineviewer 571296343df78c3fa2d5ff48

Vine-tjänsten avbröts den 17 januari 2017, men vi har lämnat informationen nedan för arkivändamål. Att titta på Vine-videor på en mobil enhet via den officiella Vine-appen var coolt och allt, men vad händer om du vill titta på dem på en vanlig dator via din webbläsare? Det fanns några häftiga verktyg du kunde använda för att njuta av några av de mest underhållande sex sekunders videorna på en vanlig stationär eller bärbar dator i stället för att vänta på att människor du följer ska dela dem på Twitter. Här är en lista över Vine-visningswebbplatser som en gång gjorde att du kunde upptäcka nya Vines och till och med söka efter specifika taggar eller användare.

Vine-appens logotyp.

Vine.co

Vine.co

Vine brukade vara tillgängligt på den vanliga webben och inte bara i appform. Tyvärr är allt arkiverat, och du kan inte längre bara bläddra igenom webbplatsen som du kunde innan de avbröt tjänsten. Användare kan helt enkelt besöka Vine.co och börja surfa genom kanaler, presenterade Viners, redaktörens val, spellistor, trendiga taggar och mer. Du brukade till och med kunna logga in på ditt konto för att se ditt personliga flöde och använda ditt konto från webben precis som du kunde från appen.

Vine Viewer

Om du ville ha något lite annorlunda var Vine Viewer en enkel webbplats som visade nyligen uppladdade Vine-videor i en rutnätlayout. Med vilken webbläsare du än väljer kan du snabbt söka igenom Vine-videor och använda sökfältet i det övre högra hörnet för att leta efter Vines taggade med ett visst nyckelord eller videor som laddats upp från specifika användare.

VineBox.co

VineBox.co hävdade att han bara kuraterade populära inlägg från YouTube och Instagram. Det verkar dock inte fungera längre på grund av brist på underhåll på webbplatsen. Tillbaka på dagen inkluderade den videor från en rad andra sociala videoplattformar, inklusive Instagram, Coub och Vine. Du brukade kunna navigera till fliken Vine för att se Vine-videor i en rutnätstyp som liknar Vine Viewer. När du klickade på en vinstock kunde du använda pilarna för att navigera till nästa eller föregående videoklipp eller vänta på att den ska flytta till nästa på egen hand. De mest populära videoklippen visades som standard på hemsidan, men du kan använda knapparna högst upp för att titta på roliga videor, videor publicerade av de bästa Viners och mer.

Vpeeker

Vpeeker

Vpeeker är en av de sista Vine-tittarna som fortfarande är igång (även om vem vet hur länge det kommer att pågå). Det är fantastiskt om du inte letar efter något specifikt och du bara vill sortera Vine-videor på kanaler som du skulle göra detsamma på TV. Det här Vine-visningsverktyget visade en gång en oändlig ström av nyligen uppladdade Vine-videor i realtid, som automatiskt går vidare till nästa, men nu verkar det bara visa dem slumpmässigt. Du kan också se Twitter-tweet och användarlänk varifrån Vine kom ifrån som det visas för dig.

VineRoulette

VineRoulette var bara en annan enkel Vine-tittare för webben. Du kan klicka på någon av de föreslagna taggarna för att utforska Vines eller skriva in något ord i sökfältet. En rutnätliknande layout dök upp på en ny sida med Vine-videominiatyrbilder (tyvärr verkade inte alla miniatyrbilder laddas korrekt), och du kunde klicka på någon av dem för att titta på den.

VinesZap

VinesZap var en annan mycket enkel automatiserad Vine-tittare som gjorde allt för dig i en anpassningsbar rutnätliknande tittare som är helt annorlunda än någon av de andra som anges ovan. Du brukade kunna välja helt enkelt det rutnät som du vill se och titta på. Du kan titta på en video i taget, fyra videor åt gången eller så många som nio videor åt gången med VinesZap. Allt du behövde göra var att rulla markören över vilken video som helst för att sätta på ljudet så att du kunde lyssna på det när det spelas. Denna webbplats visade de senaste videorna som laddats upp, varav ingen modererades.