Saltar al contenido

Är Paramount + Down eller är det du?

2 de julio de 2021
ParamountPlus a41971c25c834395b2f0417fe3822037

Om du inte kan titta på Paramount + (tidigare CBS All Access) kan det bero på ett serverproblem i slutet av streamingtjänsten. Ibland är dock problemet inte med dem; det är med dina enheter eller anslutningar. Den här artikeln förklarar hur du:

 • Leta efter storskaliga avbrott i Paramount + -nätverket.
 • Felsök vanliga internet- och tv-problem i slutet.

Hur man vet om Paramount + är nere

Innan du kontrollerar dina enheter kan du snabbt kontrollera om appen har problem eller inte. Prova dessa metoder:

 1. Gå till Twitter och sök efter #ParamountPlus. Titta på Tweet-tidsstämplar för att se om andra människor har samma problem som du. Du kan också ge Paramount + -matning en blick. När streamingtjänsten upplever stora, rikstäckande problem kommer Paramount vanligtvis att publicera information i flödet.

 2. Använd en tredjeparts «statuschecker» -webbplats som IsItDownRightNow eller SiteDown. Dessa användarbaserade webbplatser berättar om andra kunder rapporterar avbrott och ibland till och med kan hitta den exakta frågan eller platsen för problemet.

 3. Som en sista utväg, kolla deras Facebook-sida. Det är normalt en rah-rah-sida men om det uppstår ett allvarligt problem kan de publicera ett meddelande här.

Vad du ska göra när du inte kan ansluta till Paramount +

Ingenting som tyder på ett problem på den främsta sidan av saker? Då är det dags att ta en titt på din sida. Prova felsökningsstegen; det kan vara något enkelt du enkelt kan fixa.

 1. Logga in och kontrollera din kontostatus. Bekräfta att ditt konto är i betald status och att din tjänst inte har blockerats av någon anledning.

 2. Sök efter internetanslutningsproblem på din sida. Du kan också kontrollera din internethastighet om det verkar vara en del av problemet.

 3. Kontrollera alla anslutningar mellan dig och din enhet. Titta noga efter:

  • Felmeddelanden från din TV eller annan enhet som du försöker komma åt Paramount + på. Du kanske bara behöver en enkel justering för att rätta till ett fel.
  • Lösa anslutningar. Ledningar och kablar kan kopplas ur eller lossna, vilket kan skapa anslutningsproblem.
  • Ingångsproblem. Om du nyligen har använt din TV för spel eller för att spela en DVD kanske du bara behöver ändra ingången till TV: n.
  • En dålig HDMI-anslutning.
  • Dåliga Wi-Fi-anslutningar.
  • Elektriska hemanslutningar eller elektriska avbrott i ditt område.
 4. Om du tittar på i en webbläsare kan du försöka stänga webbläsaren eller tvinga en fullständig uppdatering på webbläsarfliken du använder CTRL + F5. Om det inte fungerar, försök att rensa den tillfälliga cachen i din webbläsare.

 5. Återställ din DNS-cache när du tittar på en dator. I Microsoft Windows kan du spola den lokala DNS-cachen med hjälp av ipconfig / flushdns kommandot i en kommandotolk. macOS-användare bör använda dscacheutil -flushcache.

 6. Kontrollera din streamingenhet för problem. Om du upplever låga hastigheter, fördröjning eller om appen fortsätter att krascha kan du till exempel behöva rensa cachen på din FireTV Stick. Roku-användare kan behöva återställa enheten. Om du tror att något annat kan hända med din enhet:

  • Felsök problem för Apple TV
  • Fixa en Fire Stick som inte fungerar
  • Prova dessa förslag för Roku
 7. Om du har problem med din telefon, kolla efter saker som om du befinner dig i ett täckt serviceområde, SIM-kortproblem, om du av misstag har aktiverat flygplansläge och att nätverksläget är inställt på rätt Auto inställning för din telefon. Gå till på Android-telefoner Inställningar> Anslutningar > Mobila nätverk för att visa inställningen för nätverksläge. Tryck på om du behöver ändra inställningen Nätverksläge, och gör ditt val. iPhone-användare kan också återställa nätverksinställningar. Nyare androider kan kräva att du går till inställningar > Nätverk & internet > Mobilt nätverk för att visa Önskad nätverkstyp miljö.

 8. Fortfarande ingen tur? Det är dags att starta om din router om du är hemma. Starta om din mobila enhet om du är på väg. Starta om din Android-enhet eller starta om din iPhone för att se om det kan få saker att röra sig igen.

 9. Om omstart av routern inte fungerar kan du försöka återställa den. Ibland fixar en enkel återställning det fel som omstart inte rensade.

 10. Om du fortfarande har problem, ta den telefonen och ring (888) 274-5343. Du har provat allt annat; nu är det dags för Paramount att engagera sig.