Saltar al contenido

Återställer Nintendo 3DS Personal Identification Number

10 de agosto de 2021
3ds system settings 5bd73ae346e0fb0051d90522

Vad man ska veta

 • Gå till inställningar > Föräldrakontroll och svara på din hemliga fråga för att låsa upp föräldrakontroll och ändra din PIN -kod.
 • Om du registrerade en e -postadress när du konfigurerade föräldrakontroll, gå till inställningar > Föräldrakontroll > Glömt PIN -kod för att återställa din PIN -kod.
 • Gå till inställningar > Föräldrakontroll > Glömt PIN -kod > Jag glömde > Annullera för att få ett förfrågningsnummer från Nintendo och återställa ditt lösenord.

Den här artikeln förklarar hur du återställer ditt Nintendo 3DS personliga identifieringsnummer. Instruktioner gäller alla 3DS- och 2DS -modeller som tillverkas i Nord- och Sydamerika.

Återställ 3DS -PIN -koden med din hemliga fråga

Försök först återställa PIN -koden genom att ange svaret på den hemliga frågan du angav när du konfigurerade föräldrakontrollen. Exempel är «Vad hette ditt första husdjur?» eller «Vilket är ditt favoritidrottslag?»

 1. Välj Systeminställningar (kugghjulsikonen) på hemmenyn.

 2. Knacka Öppen.

 3. Knacka Föräldrakontroll.

 4. Svara på din hemliga fråga för att låsa upp föräldrakontroll och ändra din PIN -kod.

Om din 3DS gjordes utanför Amerika, kontakta din regions kundsupportcenter.

Använd återställningsmeddelandet för att återställa 3DS -PIN -koden

Om du registrerade en e -postadress för föräldrakontroll när du först konfigurerade funktionen kan du få en primär PIN -nyckel så att du kan återställa din PIN -kod även om du glömmer den samt svaret på din hemliga fråga.

 1. Välj Systeminställningar (kugghjulsikonen) på hemmenyn.

 2. Knacka Öppen.

 3. Knacka Föräldrakontroll.

 4. Knacka Glömt PIN -kod.

 5. Om du inte kan svara på din hemliga fråga, tryck på Jag glömde.

 6. Knacka OK och begär ett e -postmeddelande med den e -postadress du valde att använda för föräldrakontrollen. Det kan ta upp till en timme att få e -postmeddelandet. E -postmeddelandet som kommer kommer att innehålla din primära nyckel.

 7. Ange huvudnyckeln på 3DS för att låsa upp föräldrakontrollen.

 8. Välja Ändra PIN -kod och ange en ny PIN -kod för föräldrakontroll.

Återställ 3DS -PIN -koden med hjälp av ett förfrågningsnummer

Om du glömde din PIN -kod, svaret på din hemliga fråga och du inte registrerade en e -postadress för föräldrakontroll, måste du få ett förfrågningsnummer från Nintendo. Det finns en avgift på 0,50 dollar för denna tjänst och ett kreditkortsnummer krävs för att verifiera att en vuxen gör begäran.

 1. Välj Systeminställningar (kugghjulsikonen) på hemmenyn.

 2. Knacka Öppen.

 3. Knacka Föräldrakontroll.

 4. Knacka Glömt PIN -kod.

 5. När du frågar efter ditt hemliga svar, tryck på Jag glömde.

 6. Om du får besked om att skicka ett e -postmeddelande väljer du Annullera för att öppna en förfrågningsnummerskärm.

 7. Bekräfta att ditt system är inställt på det aktuella datumet högst upp på skärmen. Om datumet är felaktigt måste du ändra det till rätt datum.

 8. Skriv ner den åtta till tio siffrorna Förfrågningsnummer som visas längst ner på skärmen.

 9. Gå till sidan för återställning av PIN -kod för Nintendo -föräldrakontroll och ange ditt 3DS -serienummer och förfrågningsnummer i de angivna fälten. Ditt 3DS -serienummer visas längst ner på enheten under streckkoden. Serienumret börjar med två bokstäver och innehåller sedan nio nummer. Om serienumret har tagits bort eller är svårt att läsa kan du hitta en kopia av det under batteripaketet.

 10. Ange din personliga information och en e -postadress. Nintendo skickar ett e -postmeddelande med instruktioner för att återställa din PIN -kod.

Varför återställa din Nintendo 3DS -PIN?

När du först ställde in föräldrakontroll på ditt barns 3DS instruerades du att välja en PIN -kod som var lätt att komma ihåg men inte lätt nog för ett barn att gissa. Om du behöver ändra föräldrainställningarna på din Nintendo 3DS och du har glömt PIN -koden kan du återställa den eller återställa den.