Saltar al contenido

The Beatles: Rockbands låtlista

9 de mayo de 2023
beatles rock band song list 3562631 d910513dbe6449bf9e591dd71413d2b4

Det stora pappamusikspelet är definitivt The Beatles: Rock Band. Det kan tilltala en mycket bredare publik än något musikspel som har kommit tidigare, och det är bra. Med 45 låtar på skivan (alla Beatles, utan fyllnadsmedel) kommer fans av The Beatles att vara mycket nöjda. Vi har 44 av de 45 låtarna här.

Det är verkligen imponerande hur bandet växte och förändrades under åren. Från att börja med enkla och repetitiva poplåtar under sina tidiga år, blev The Beatles mycket bättre låtskrivare såväl som musiker mot slutet, vilket ger spelet en överraskande svårighetskurva som verkligen ökar.

The Beatles: Rockbands låtlista

 • Jag såg henne stå där
 • Vrid och skrik
 • Vill du veta en hemlighet
 • Pojkar
 • Jag vill hålla din hand
 • Kan inte köpa mig kärlek
 • En hård dag’s natt
 • Jag vill vara din man
 • Jag mår bra
 • Jag ser igenom dig
 • Åtta dagar i veckan
 • Om jag behövde någon
 • Biljett till Ride
 • Kör min bil
 • Dagstripper
 • Pocketbok författare
 • Skatteman
 • Och din fågel kan sjunga
 • Gul ubåt
 • Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band/Med lite hjälp från mina vänner
 • Lucy i himlen med diamanter
 • Blir bättre
 • Inom dig utan dig/morgondagen vet aldrig
 • God morgon
 • Jag är valrossen
 • Hej adjö
 • Hej Bulldog
 • Tillbaka i Sovjetunionen
 • Kära Prudence
 • Medan min gitarr försiktigt gråter
 • Helter Skelter
 • Rotation
 • Födelsedag
 • Bläckfiskens trädgård
 • Något
 • Kom Tillsammans
 • Här kommer solen
 • Gräv en ponny
 • Kom tillbaka
 • Släpp mig inte
 • Jag har en känsla
 • Jag vill ha dig (hon är så tung)
 • Jag Jag Min

Kompatibilitet med andra rockbandtitlar?

Tyvärr är The Beatles: Rock Band-låtarna inte kompatibla med några andra Rock Band-titlar och det står som det enda Rock Band-spelet som inte är tillgängligt för export till de andra titlarna. Detta är en stor bummer eftersom att ha alla låtar du vill spela tillgängliga på en gång är en stor del av Rock Band-seriens överklagande, så att inte kunna spela låtar från The Beatles i Rock Band 3 eller Rock Band 4 är ett drag. Resonemanget bakom detta är att The Beatles-licensen var dyr nog att bara göra ett spel med, och att behöva betala extra för att det skulle bli DLC/exportabelt var för mycket för EA/MTV/Harmonix att ha råd med. Enkelt är det.