Saltar al contenido

Bästa gratis nedladdningswebbplatser för film

22 de junio de 2021
man with tablet and headphones on train 629639549 59c3f06422fa3a00118b0616

Det har aldrig varit lättare att få gratis filmnedladdningar så att du kan hålla dem att titta igen och igen. Det finns några bra webbplatser där ute som du kan besöka för att hitta tusentals filmer att ladda ner gratis. Det är viktigt att notera att om du vill ladda ner gratis filmer lagligt, kommer du att vara begränsad till filmer som faller under offentligt område. När en film är allmän egendom betyder det att upphovsrätten inte längre innehas av någon individ – allmänheten äger filmen. Det betyder att du kan titta på och ladda ner dessa gratis filmer så många gånger du vill, helt lagligt. Några av dessa nedladdningar är stora och kan ta ett tag att slutföra. En nedladdningshanterare kan inte bara hjälpa till att organisera filerna åt dig utan också möjliggöra bandbreddskontroll. Se andra sätt att förbereda din dator för filmnedladdningar. Även om du letar efter internet efter «gratis nedladdningar av filmer» eller någon annan liknande sökning kommer du att få massor av resultat, vet det de flesta är olagliga. Det är därför det är så viktigt att veta hur man känner igen en laglig webbplats för nedladdning av film. Lyckligtvis är webbplatserna för nedladdning av filmer, listade nedan, 100 procent lagliga och gratis.

Internetarkivets filmer

Vad vi gillar

 • Inkluderar filmnedladdningar som du inte hittar någon annanstans.
 • Har miljontals videor.
 • Massor av filtreringsalternativ för att hitta en viss film.
 • De flesta videor kan laddas ner i olika format.
 • Innehåller filmer på många språk.

Vad vi inte gillar

 • Har inte nyare, välkända filmer.

Internetarkivet är ett utmärkt ställe att ladda ner gratis filmer online. Det finns nedladdningar av komedier, film noir, sci-fi / skräck och utländska filmer, från länge sedan fram till 2021. Titta på vänster sida på sidan för att se alla ämnen där filmerna kategoriseras. Du kan också söka bland miljontals resultat. Ett annat sätt att hitta en film att ladda ner här är att bläddra i undersamlingarna. När du har valt filmer som «Mediatyp» kan du välja ett filmämne som du kan ladda ner. Du kan få dessa filmer i flera filformat, varav de flesta stöds av videospelaren som redan finns på din dator. VLC är en bra spelare som stöder en mängd olika videofilformat.

Ladda ner filmer från ett befintligt prenumeration

Hämta-knappen på en Netflix-film

Vad vi gillar

 • Filmer är av hög kvalitet.
 • Innehåller nya och välkända titlar.
 • Nedladdningar kan sparas direkt på din mobila enhet.

Vad vi inte gillar

 • Det är bara gratis som en del av din betalda prenumeration.
 • Nedladdade filmer kan inte kopieras någon annanstans eller delas med andra.

Om du redan betalar för en filmprenumeration kan du vara berättigad att ladda ner filmerna gratis och titta på dem offline. Till skillnad från ovanstående webbplatser ger prenumerationstjänster dig inte bara filmfilen. Du kan bara ladda ner filmen i en viss app, så den kan inte kopieras, sparas någon annanstans eller brännas till en DVD.

Netflix

Netflix är ett exempel på en prenumerationstjänst som låter dig spara filmer och TV-program. Du kan ladda ner Netflix-filmer till en mobil enhet eller dator (med Windows 10-appen) med nedåtpilen som visas bredvid alla nedladdningsstödda videor.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video-abonnenter kan också ladda ner filmer och program. Leta efter Ladda ner på samma skärm där du kan strömma videon.

Vudu

Vudu-användare kan ladda ner filmer med LADDA NER HDX eller LADDA NER SD -knappen i Vudu-mobilappen eller Vudu To Go-skrivbordsprogrammet. Precis som med Netflix och Amazon Prime Video är det bara möjligt om du redan har köpt videon.

YouTube Premium

YouTube Premium-prenumeranter har också stöd för offlinefilmer. För att ladda ner en film från YouTube, besök videosidan i YouTube-appen och välj nedladdningsknappen för dina alternativ.

Disney +

Disney + är ett annat sätt att spara filmer du betalar för via en prenumeration. Använd nedladdningsknappen i appen för att spara filmer från Disney + och öppna sedan dina offlinevideor från nedladdningsfliken.

Hulu

Hulu stöder också att titta offline. Använd nedladdningsknappen bredvid filmen du vill spara. Detta fungerar för Hulu (inga annonser) och Hulu (inga annonser) + live-TV prenumeranter.

Överväg att streama filmer

Begränsa dig inte till nedladdning när det finns möjlighet att streama. Du hittar många fler filmval om du överväger att titta på gratis filmer online istället för att ladda ner dem. Filmerna kanske inte är dina att behålla, men du får se dem ofta i hög kvalitet och strömma dem direkt från webbplatserna, vanligtvis så många gånger du vill. Du kanske också vill prova en gratis filmapp om du vill se gratis filmer på en mobil enhet. Titta på gratis Redbox-hyror för fler sätt att få gratis underhållning.