Saltar al contenido

Crackle: Titta på gratis filmer och TV online

30 de junio de 2021
crackle free streaming 1357440 1171b6a502b54ede937a5b06a8d79464

Crackle är en webbplats som låter dig strömma gratis filmer och titta på gratis TV-program på din dator, telefon och surfplatta. Även om du måste gå igenom några kommersiella pauser under filmerna och visar på Crackle, kommer ett fantastiskt urval av programmering samt en anständig videokvalitet att få dig att komma tillbaka igen och igen. Den här videostreamingtjänsten hette ursprungligen Grouper när den släpptes först, men ändrade senare sitt namn till Sony Crackle och slutligen bara Crackle.

Titta på gratis filmer och TV-program på Crackle

Crackle har regelbundet cirka 100 gratis filmer i full längd som du tittar när du vill. Nya filmer läggs ständigt till och dras tillbaka från Crackle, så du hittar alltid något nytt att titta på. Filmer på Crackle är organiserade i genrer som hjälper dig att hitta thrillers, komedier, actionfilmer, Crackle originalfilmer, drama, kriminalfilmer, skräckfilmer och mer. Du kan sortera gratisfilmerna i alfabetisk ordning eller efter nyligen tillagda så att du kan kolla tillbaka så ofta du vill se vad de har inkluderat i deras gratisval. Förutom filmlängdsvideor finns filmklipp, trailers och information om filmer som håller på att bli tillgängliga på Crackle.

Med Crackle kan du också strömma gratis tv-program från cirka 75 serier som innehåller hela avsnitt av komedier, anime, action och thriller-serier. Precis som i filmavsnittet innehåller TV-programmen du hittar här hela avsnitt, klipp och trailers, inklusive original Crackle-serier som du inte hittar någon annanstans. Crackle håller videor under en viss tidsram och tar sedan bort dem. Det betyder att om du tittar på en del av en film en dag är det mycket möjligt att det kan vara borta nästa innan du kan avsluta den. Även om detta inte är perfekt är det fortfarande bra för de flesta eftersom du förmodligen brukar titta på en film från början till slut. Dessutom är filmerna gratis, så det är svårt att klaga.

Hur man streamer Crackle-filmer och -program

Crackle fungerar på många enheter. Du kan följa länkarna ovan för att se filmer och program på din dator, men det finns också en Crackle-filmapp så att du kan strömma videorna på din telefon eller surfplatta. Du kan ladda ner Crackle-mobilappen på iOS-enheter, Android-telefoner och surfplattor och andra enheter.

Ladda ner för:

Huvudsidan i Crackle-mobilappen har filmer och program, och de två följande sektionerna i appen skiljer filmer och TV-program i sina egna kategorier. När du flyttar ner i appen i endera avdelningen kan du hitta de mest populära videoklippen, de som nyligen har lagts till, och sedan alla videor i sin egen genre. Det är super enkelt att använda appen, för även om det visar allt Crackles innehåll är det organiserat mycket bra för att förhindra röran. Du kan flytta från vänster till höger i varje genre för att hitta alla filmer och program som hör hemma i den. När du väljer en video kan du hitta alla detaljer som du kan se på Crackles skrivbordswebbplats, till exempel rollbesättningen och en beskrivning av videon. Du kan också dela videon via sociala nätverk, SMS eller e-post, och en enklare uppsättning CC / SUB-inställningar ingår i mobilappen. Crackle fungerar också med PS4, PS3, PlayStation TV, Xbox One, Xbox 360, Roku, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Sony Blu-Ray-spelare, Samsung Blu-Ray-spelare och flera TV-märken.

Annonserna är värda det

Eftersom Crackle är gratis använder den reklam i både filmer och TV-program. En visas i början av varje video och sedan kommer fler att visas när du tittar mer på videon. Ju kortare videon du tittar på, desto färre annonser ser du, vilket verkar lämpligt. Till exempel kan ett avsnitt på 20 minuter av ett TV-program ha tre annonser medan en film som är en och en halv timme kan ha så många som nio. Du kan tydligt se var annonserna är i en video. Om du sätter in musen i videospelaren och försöker snabbspola framåt kommer du att märka små grå linjer som indikerar annonser. Det är tur att de finns där så att du vet hur långt du kan spola framåt utan att behöva titta på en annan annons. Annonser kan vara längre än du förväntar dig. När du hoppar framåt i videon kan flera annonser spelas upp. Under dessa omständigheter kan annonserna ta totalt en minut, så de är fortfarande acceptabla.

Videokvalitet och spelaralternativ

Videokvaliteten för filmer och program på Crackle är anständig men inte så bra som du kan uppleva på andra webbplatser som Tubi. Om du tittar på filmer och TV-program på en mycket stor högupplöst skärm kommer denna relativt låga kvalitet säkert att märkas. Men filmerna vi testade verkade ungefär lika tydliga som en vanlig DVD på en vanlig datorskärm. När det gäller buffring hade vi absolut inga hicka eller bås när vi tittade på flera TV-program och filmer. Från det ögonblick som en video började till den punkt som en annons skulle visas var inga förseningar på grund av buffring. Det fanns inte heller några förseningar när man startade en video halvvägs – den började spela bara några ögonblick senare varhelst den klickades. Det finns många kommentarer på många filmer på Crackle där människor säger att videon är för svår att titta på eftersom det tar för lång tid att buffra. Återigen, detta var inte vår erfarenhet, men huruvida den är din beror helt på din egen nätverksbandbredd och datorhastighet.

Alternativ för videobildtexter på Crackle

Inställningarna för textning i Crackles videospelare är väldigt praktiska, så att du kan anpassa hur undertexter visas för alla videor du tittar på. I videospelaren kan du öppna alternativen CC / SUB och ändra språk, justera typsnitt och storlek, ändra bakgrunds- och teckensnittsfärg samt justera textens opacitet. Att justera undertexterna så här kan vara att föredra om du tittar på en film som främst är mörk eller ljus så att du kan använda motsatt effekt för att göra texten läsbar. Tyvärr gäller de inställningar för undertexter du konfigurerar inte för någon video utan den du tittar på. Vi gillar också att Crackles filmer och TV-program kan visas i helskärmsläge för att få den teaterliknande upplevelsen hemma.

Crackle TV-showalternativ

Nedanför videon finns andra saker som en Titta på senare knapp, videobeskrivning, knappar för delning av sociala medier och mer. För videor som håller på att lämna Crackle ser du också ett omnämnande av hur många dagar som återstår innan det inte längre är tillgängligt. Du ser andra avsnitt när du tittar på en serie.

Fördelar med att registrera dig med Crackle

Det gör du inte ha att registrera ett användarkonto hos Crackle för att titta på gratis filmer och TV-program, men om du gör det betyder det att du inte behöver ange ditt födelsedatum varje gång du vill titta på R-rankade videor. När du har registrerat dig kan du också skapa din egen lista med Se senare videor, som lagras i ditt konto för att påminna dig om vilka videor du vill titta på men inte har tid just nu.

Är Crackle lagligt?

Det kan tyckas att Crackle inte är lagligt på grund av sitt urval av kända filmer och tv-program i full längd, men du kan vara säker på att det du ser på deras webbplats eller via deras app är 100 procent lagligt att strömma så ofta du vill . Crackle ägs av Sony Pictures Entertainment, vilket innebär att tjänsten inte bara är laglig, det finns också ett kontinuerligt flöde av nya filmer och programmering från Sony för att hålla den fräsch med nytt innehåll. FAQ

  • Är Crackle helt gratis?

    ja! Crackle är en helt gratis, annonsstödd tjänst. Du kanske inte hittar samma val där som på andra betalda tjänster, men Crackle i sig är helt gratis.

  • Vad kan du titta på Crackle?

    Crackle har ett roterande urval, som alla andra streamingtjänster, men Crackle erbjuder många vanliga, populära saker att titta på.