Saltar al contenido

De 10 bästa Instagram-kontona att följa

25 de junio de 2021
GettyImages 978186198 5ba27cf4c9e77c0050374e4a

Instagram är inte bara en plats där du kan se vad dina vänner äter till lunch längre. Stora varumärken och kända kändisar har infiltrerat den populära appen för bild- och videodelning, och de har samlat anhängare i miljoner. Vissa postar bara ibland, medan andra i princip använder appen för att dokumentera hela sitt liv – går aldrig mer än ett par dagar utan att publicera och publicerar ofta flera gånger om dagen. Här är 10 kändisar som verkar som om de antagligen använder appen hela dagen, varje dag.

Rihanna

Rihanna har varit känt för att lägga upp några mycket NSFW-foton på Instagram tidigare, och hon försvann faktiskt från appen i ungefär sex månader 2014, möjligen för att hennes konto var inaktiverat för den typ av innehåll hon postade. Hon kom dock tillbaka, och trots att hennes inlägg ser mycket mer SFW ut, rockar hon fortfarande. Här ändras aldrig profilbilden från den ikoniska streckfigursteckningen, men hon älskar att flagga sitt sminkmärke och modefotografier över hela sitt flöde.

Snoop Dogg

Snoop Dogg

Om du bestämmer dig för att följa Snoop Dogg på Instagram, var beredd på att hans inlägg helt dominerar ditt flöde. Allvarligt, den här killen kan mer än 25 gånger om dagen. Han har lagt upp tiotusentals bilder och slutar förmodligen inte snart. Människor verkar tycka om hans frekventa postningsvanor, för han har över 50 miljoner följare. Han är också en älskare av memes, så var beredd på att några konstiga och roliga bilder eller citat dyker upp i ditt flöde.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Älskar henne eller hatar henne, Miley Cyrus är en Instagram-drottning med över 115 miljoner följare. Hennes personlighet har dock verkat ha tonat ner lite från den konstiga och galna kändis hon byggde sin musikkarriär på. Hon postar vanligtvis något med några dagars mellanrum.

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Nicki Minaj är en annan oerhört aktiv Instagram-kändis som publicerar några ganska rasiga bilder av sig själv i olika kläder från fotograferingar. Men med tanke på hennes kändis personlighet, musikstil och övergripande varumärke, är du verkligen förvånad? Utöver det kommer hon att lägga upp en blandning av reklammaterial och några slumpmässiga skärmdumpar av saker här och där. Hon saknar nästan aldrig mer än några dagar för att lägga upp något.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson, annars känd som The Rock, har verkligen ökat sin Instagram-aktivitet nyligen. Och istället för att ta vanliga gamla selfies, filmar han ofta sig själv och pratar med kameran som ett videopost eller knäpper sig själv i scener eller på en av de många, många filmerna han spelar in. , The Rock saknar nästan aldrig en dag för ett inlägg, och det är inte ovanligt för honom att posta två eller tre gånger dagligen. Med 199 miljoner följare är han en av de mest följda kontona på plattformen.

Ankbonde

Ankbonde

Drake är en av dagens största artister som älskar att hålla sina fans i ögat via Instagram. Faktum är att du ofta kommer att hitta honom att fortsätta att lägga ut sprees och kasta upp flera inlägg i rad. Många inlägg presenterar sig själv, medan andra innehåller personer som han beundrar och är tacksam för. Om du är intresserad av vad han gör, ge honom en följd.

Jessica alba

Jessica alba

Från utseendet på Jessica Albas Instagram-sida ser det ut som att hon lever ett spännande och glamoröst Hollywood-liv med sin bedårande familj. Hon lägger in mycket roliga och avslappnade bilder blandat med massor av grupper och individuella selfies överallt där hon går – plus enstaka offert eller kontakt för hennes varumärke, The Honest Company.

Ariana Grande

Ariana Grande

Det är möjligt att varje tonårsflicka är besatt av Ariana Grande, vilket sannolikt förklarar varför hon har ännu fler följare än The Rock (men bara knappt). Hennes inläggsstil är lite mer konstnärlig och mystisk jämfört med andra kändisar. Hon verkar verkligen ha en sak för mjuka färger och svartvita filter. Du kan förvänta dig nya inlägg från henne minst ett par dagar.

Sean ‘Diddy’ Combs

Sean Diddy Combs

Sean Combs aka Puffy Daddy aka P. Diddy aka bara «Diddy» vet säkert hur man påverkar Instagram. Han publicerar absolut allt från selfievideor och familjebilder till inspirerande citat och utrop till andra stora användare som han vill att du ska följa. Du kan förvänta dig att se flera inlägg från honom om dagen, ibland mer än 10 på bara 24 timmar.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashians selfies gör underhållningsrubriker förmodligen mer än någon annan i världen just nu. Så ja, självklart, hon är enormt aktiv på Instagram, och de flesta bilder är av ingenting annat än hon själv. Hon publicerar definitivt varje dag, så om du gillar att se Kim Ks ansikte över hela ditt flöde, fortsätt och gå med i de andra 189 miljoner människor som följer henne.