Saltar al contenido

Dela Discovery Plus: Hur många människor kan titta på samtidigt?

3 de julio de 2021
DiscoveryPlus 3bc5d0472be3467997c26b11ebdd5750

Vad du ska veta

  • Discovery Plus låter dig strömma innehåll på upp till fyra enheter samtidigt.
  • Du kan skapa upp till fem Discovery + -profiler.
  • Du kan inte ladda ner innehåll från Discovery Plus för att titta offline.

Enhetsgräns för Discovery Plus

Du kan använda Discovery Plus på upp till fyra enheter samtidigt. Enheter kan vara vilken kombination som helst av datorer, smartphones, surfplattor, strömmande enheter (Roku och Amazon Fire TV), smarta TV-apparater och spelkonsoler. Oavsett om du är hemma eller borta kan du titta på Discovery Plus så länge du befinner dig i USA eller USA, inklusive Amerikanska Samoa, Guam, Norra Marianeröarna, Puerto Rico och Amerikanska Jungfruöarna. Om du lämnar landet eller de angivna områdena måste du hantera regionala block. För att hantera dina enheter, klicka på profilikonen längst upp till höger på skärmen och välj konto > Hantera enheter. Klick Avlägsna bredvid en enhet för att inaktivera den eller klicka Ta bort alla att börja färskt.

Kan jag ladda ner Discovery Plus-innehåll?

Discovery Plus tillåter inte användare att ladda ner innehåll för offlinevisning. Du kan bara titta på Discovery Plus-programmering när du har en internetanslutning. De flesta andra streamingtjänster erbjuder offlinevisning, inklusive Disney Plus, Hulu och Amazon Prime Video. YouTube TV är dock en annan tjänst som inte ger offlineåtkomst, även om den stöder flera profiler och enheter.

Hur många konton kan du ha?

Du kan ha så många Discovery Plus-konton som du vill. Du måste använda olika inloggningsuppgifter för varje konto. Om du vill ha mer än fyra samtidiga strömmar eller mer än fem profiler är det din bästa insats att få en ny prenumeration på Discovery Plus.

Är kontodelning tillåten?

Ja, du kan dela ditt konto med upp till fem familjemedlemmar. Varje profil har en profilbild, visningsinställningar och möjligheten att spara avsnitt för att se senare. Klicka på profilikonen längst upp till höger på skärmen och välj Hantera profiler för att lägga till, redigera och ta bort profiler. Discovery Plus har ingen föräldrakontroll, så du kan inte hindra dina barn från att titta på vissa program.