Saltar al contenido

‘Disney Infinity’ 101: Vad du behöver veta

9 de agosto de 2021
disneyinfinity 56799eee3df78ccc15481489

De «Disney Infinity» franchise pensionerades av Disney efter att utvecklaren, Avalanche Software, stängde sina dörrar i slutet av 2016. Gold Editions av de tre spelen släpptes dock på Steam för Windows -datorer. Dessa utgåvor innehåller figurerna och innehållet i de tre spelen.

Vad är ‘Disney Infinity’?

«Disney Infinity» är ett tv -spel från Disney Interactive. Det är ett leksaks-till-liv-spel där spelare tar verkliga leksaker och placerar dem på en speciell bas för att föra dem in i den virtuella världen där de spelar. Var och en av «Disney Infinity» basuppsättningar har två delar: en lekuppsättning och en leksak. Play Sets är uppdragsdrivna spel kring ett tema, medan Toy Box är ett öppet byggområde. En stor inspiration för «Disney Infinity» var det tidigare Disney Interactive -släppet, «Toy Story 3» -spelet. Du kan spela «Disney Infinity» i enkelspelare eller flerspelarläge.

Allt om ‘Disney Infinity’ leksatser

Varje «Disney Infinity» startset innehåller minst en Play Set. Den första versionen inkluderade tre Play Sets för The Incredibles, Monsters University och Pirates of the Caribbean. Play Sets har vanligtvis en historia att följa med massor av sidouppdrag och mål samt speciella singel- och flerspelarutmaningar som inkluderar körning genom hoops, popping balls och racing. Plot- och aktivitetslinjer som dessa finns i alla utom Inside Out Play Set, som är en plattformsspelare för sida-action. I alla speluppsättningar finns det en tydlig början och slut, även om de flesta spelare slutför huvudspelet med många uppdrag kvar. Spelare kan köpa ytterligare «Disney Infinity» -spel, men var och en fungerar bara med startpaketet som det var designat för:

  • Disney Infinity: Pirates of the Caribbean, Monsters University, The Incredibles, Cars, Toy Story in Space, The Lone Ranger
  • Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes: The Avengers (ingår), Guardians of the Galaxy, Spider-Man Comics
  • Disney Infinity 3.0: Stjärnornas krig: Republikens skymning (ingår), Inside Out, Rise Against the Empire, The Force Awakens, Marvel Battlegrounds

‘Disney Infinity’ leksaksläge

Toy Box-läget är en öppen sandlådemiljö där spelare kan bygga sina egna världar, scener och spel med hjälp av en rad verktyg och specialartiklar. De kan också använda alla karaktärer från den nuvarande eller tidigare «Disney Infinity» -uppsättningen, så att spelare kan utföra strider mellan Tinker Bell och Darth Vader, eller tävlingar mellan Lone Ranger (på en häst) och Lightning McQueen. Det breda utbudet av innehåll innehåller uppsättningar och extra karaktärer från filmer, åkattraktioner och attraktioner från Disney Parks och massor av logikbaserade Creativi-leksaker som förenar allt till en upplevelse. Dessa prylar kan hålla poäng, markera varv, skjuta av fyrverkerier, slumpmässigt leka fordon eller skurkar, och annars möjliggöra några kreativa och spännande interaktiva mönster i Toy Box. «Disney Infinity 2.0» såg tillägget av den inre. Spelare kan designa sitt eget hus med temarum och fler spel. Inre är fyllt med ett brett utbud av Disney-, Pixar-, Marvel- och Star Wars -karaktärer, beroende på vilken version av spelet du spelar.

Toy Box -skivor och spel

Varje version av «Disney Infinity» har en uppsättning Toy Box -skivor med specialfunktioner. De kan ge ytterligare befogenheter till vissa karaktärer, ta med ett fordon eller vapen till världen eller förändra miljön på något sätt. De två första versionerna av «Disney Infinity» hade sina Toy Box -skivor i blinda förpackningar, vilket gjorde det svårt att samla kompletta uppsättningar. «Disney Infinity 3.0» har Toy Box -skivor i temapaket. Med «Disney Infinity 2.0» tillkom Toy Box -spel. Dessa minispel är designade med samma verktyg och innehåll som du har tillgång till i leksaksboxen. De utökar gameplay men fungerar också som inspiration för spelare som vill skapa sitt eget innehåll. Toy Box -spelen är utformade för att fungera med motsvarande version av «Disney Infinity».

Väljer vilken version av ‘Disney Infinity’ att köpa

Börja med «Disney Infinity» kan kännas lite överväldigande. Väljer du den senaste versionen? Börja med originalet? Går du bara med Toy Box? Det beror på dig, men tänk på:

  • Du kan använda alla tecken i den senaste Play Set, men inte i originalet. Om du vill använda Star Wars och Marvel -karaktärer vill du ha «Disney Infinity 3.0.»
  • Play Sets är endast kompatibla med deras version. Om du vill uppleva Cars Play Set behöver du originalspelet.
  • Om du inte bryr dig om uppdrag och mål, kanske du gillar att designa med Toy Box mest. Du kan lägga till Play Sets senare.
  • Om du har familjemedlemmar som är målinriktade kan de kämpa med det öppna leksaksläget. Se till att du får en Play Set.
  • «Disney Infinity 3.0» har de mest omfattande självstudierna via Toy Box -navet. Börja där om du gillar mycket vägledning.
  • «Disney Infinity 2.0» (Marvel) Play Sets var de mest linjära och restriktiva förutom Inside Out. Om du gillar att utforska mellan uppdrag, gå antingen med originalet eller «Disney Infinity 3.0.»
  • Tecken kan bara finnas i Play Set de var designade för (medan de alla är välkomna i Toy Box -läge). Du kan inte spela med Musse Pigg på Hoth. Tänk på att många av karaktärerna (särskilt Disney Originals) inte har någon motsvarande Play Set. Du måste designa din egen.

«Disney Infinity» -plattformar

«Disney Infinity» finns på de flesta av de stora plattformarna utom Wii, som har en urvattnad version av det ursprungliga spelet. Det finns också PC-, iOS- och Android-versioner, som alla är gratis men kräver köp i appen för ytterligare tecken eller koden från ett verkligt teckenköp.