Saltar al contenido

Fallande sandspel

10 de agosto de 2021
falling sand game 3fcc0af5146e4df5a6c8d4f4342dd4bd

Falling Sand-spelet är en spännande tidslösare som får dig att skapa och utforska i timmar. Som en extra bonus kan du bara lära dig några saker! I det här spelet får du se hur olika element som eld, vatten, växter, sand och olja interagerar med varandra och med människor medan du bygger en serie tunnlar och linjer.

Vad vi gillar

  • Lätt för alla åldrar.
  • Kräver inget användarkonto.
  • Självförklarande spel.
  • Massor av roliga alternativ.

Vad vi inte gillar

  • Det går inte att spara eller dela dina framsteg.

Hur mycket tid kan du slösa?

Det finns inget slut, så du kan spela så kort eller så länge du vill. Det är ganska beroendeframkallande, så vi kommer att uppskatta att du kommer att slösa 30 minuter till 2 timmar spelar.

Hur man spelar fallande sandspel

  1. Besök Falling Sand -spelets webbplats.

  2. Välj ett element längst ned på skärmen som du vill använda. Alternativen inkluderar vägg, vatten, salt, sand, fackla, ånga och andra.

  3. Dra musen över skärmen för att lägga till elementet i spelet.

The Falling Sand Game Tips

Du kan använda fältet under elementmenyn för att öka penselstorleken. Detta är verkligen användbart eftersom standardstorleken är mycket liten, och vissa element måste täcka ett brett område snabbare än vad en mindre penselstorlek kan göra. Element interagerar verkligen. Om du till exempel lägger ner några växter växer de när vatten läggs över dem. Eld kan skära igenom element som du redan har tillämpat på spelet, men kommer omedelbart att bryta ner växter, precis som i verkliga livet. Gör gärna den miljö du vill ha och sedan gå därifrån. Kom tillbaka några minuter, eller till och med timmar senare, för att se vilken typ av skapelse du har satt igång. Du kan hitta vegetation som har odlats över hela skärmen eller sandtorn som långsamt har rests. För att starta om från början, uppdatera bara sidan. Men kom ihåg att det finns en suddgummi som kan göra riktade ändringar om det är allt du behöver göra.

Vad vi tycker om det

Vi måste erkänna att ungefär en timme var bortkastad första gången den spelades. Vi gillar att börja med att bygga massor av väggar och sedan gradvis lägga till de andra elementen. Det är verkligen ett fascinerande spel att spela, och du kommer aldrig att spela det på samma sätt två gånger.

Andra spel som fallande sand

Om du gillar det här spelet kanske du gillar Filler, Flame Painter och BallDroppings.