Saltar al contenido

HBO Max: Vad det är och hur man tittar på det

27 de junio de 2021
hbomaxhero 5858c15bc73549289dc3b74fd4f0aba8

Letar du efter en ny streamingtjänst? HBO Max kan vara vad du behöver.

Vad är HBO Max? Var får det program och filmer?

HBO Max är en on-demand, prenumerationsbaserad mediastreamingtjänst från Warner Media Entertainment som har ett urval av titlar från Warners massiva bibliotek med filmer och TV-program, förutom innehåll från andra Warner Media-märken som HBO. Det betyder att den har filmer och TV-program producerade av Warner Bros., allt av samma innehåll som du kan hitta på HBO Go och HBO Now, och innehåll från sådana som Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, TBS, TNT och mer. Tjänsten har också exklusivt innehåll som Flygvärdinnan, Grön lykta, och den Skvallertjej starta om. I praktiken är HBO Max mycket som Netflix, Disney + och Peacock. Det är en streamingtjänst som låter dig titta på filmer och TV-program på begäran vart du vill. Om du är hemma kan du strömma via deras hemsida på din dator eller använda en strömmande enhet för att titta på din tv. Och om du inte vill bli bunden kan du strömma till din telefon eller surfplatta med HBO Max-appen. Allt du behöver är ett abonnemang på HBO Max och tillgång till höghastighetsinternet. Du behöver inte ett kabelabonnemang eller ett abonnemang på HBO-kanalen för att få åtkomst till den här tjänsten.

Vad är skillnaden mellan HBO Now, HBO Go och HBO Max?

HBO hade redan två streamingtjänster innan de tillkännagav HBO Max, så det är helt naturligt att vissa tycker att jämföra HBO Max med HBO Go, eller för den delen för HBO Nu, lite förvirrande. Här är vad du borde veta:

 • HBO Go var en streamingtjänst tillgänglig för HBO-kabelabonnenter; den har ersatts av HBO Max.
 • HBO Nu har omarbetats som HBO. Den innehåller alla HBO-filmer och TV-program.
 • HBO Max innehåller allt samma innehåll som du kan hitta i HBO-appen, plus ett massivt bibliotek med innehåll från andra Warner Media-egenskaper.

Hur man registrerar sig för HBO Max

Om du är intresserad av att registrera dig för HBO Max, se först till att du inte redan har det. Om du prenumererar på HBO via kabel eller hade HBO Go behöver du inte registrera dig. Om du är en HBO utan kabel (tidigare HBO Now) kan du överväga att byta till HBO Max, som erbjuder betydligt mer programmering för samma månadspris.

 1. Navigera till HBOMax.com.

 2. Välj Anmäl dig nu.

  Om du prenumererar på HBO via en leverantör som stöds har du tillgång till HBO Max utan extra kostnad. Välj LOGGA IN att få reda på.

 3. Välj antingen planen med annonser (9,99 USD per månad) eller utan annonser (14,99 USD per månad).

  HBO Max-planalternativ

 4. För att skapa ett konto, fyll i ditt namn, e-postadress och skapa ett lösenord. Klicka sedan SKAPA KONTO.

  HBO Max-registreringssida med Skapa konto markerat

 5. Lägg sedan till en betalningsmetod och följ anvisningarna för att slutföra.

Vilket innehåll kan du titta på på HBO Max?

Med ett HBO Max-abonnemang kan du strömma hela HBO-biblioteket, inklusive originalserier och filmer, dokumentärer, komediespecialer och ett roterande bibliotek med nya och klassiska filmer. Om du är en HBO- eller HBO Now-prenumerant ser du allt samma innehåll som du känner till på HBO Max.

HBO Max visar.

Förutom föreställningar som Game of Thrones och Sopranos, HBO Max innehåller också ett massivt bibliotek med shower från olika Warner Media-fastigheter och partners, inklusive Rick och Morty, Vänneroch Big Bang-teorin. De har också säkrat strömmande rättigheter till program som South Park och hela Studio Ghibli-biblioteket. Medan det mesta av innehållet på HBO Max består av program som sänds någon annanstans, producerar tjänsten också originalt innehåll som inte finns tillgängligt någon annanstans. Till exempel om du vill se vad som hände efter avslutningen av Cartoon Network Äventyrsdags eller CW: s långvariga Skvallertjej, fortsättningarna på båda dessa serier är endast tillgängliga via HBO Max. I linje med HBO: s beslut att bankrulle Sesam i utbyte mot tidsbestämd exklusivitet kommer tjänsten också att innehålla mycket innehåll riktat till barn, som Looney Tunes: Back in Action filmer som Min granne Totoro.

Hur man tittar på HBO Max

Det viktigaste sättet att titta på HBO Max är via HBO Max-webbplatsen, som har en strömmande mediaspelare som fungerar i de flesta webbläsare. Det tillåter också användare att ställa in och växla mellan flera profiler och inkluderar andra funktioner som är mer eller mindre i linje med andra streamingtjänster som Netflix och Disney +.

Tittar på HBO Max på mobila enheter och tv

Förutom webbplatsen kan du också titta på tjänsten via HBO Max-appen. Den officiella HBO Max-appen är tillgänglig på Android, iOS och de flesta tv-strömmande enheter och tjänster. Du kan till exempel lägga till HBO Max i en YouTube TV-prenumeration som en fristående kanal eller lägga till den som en del av YouTube TV: s Entertainment Plus-paket, som också inkluderar Showtime och Starz.

HBO Max avbildad på en telefon.

HBO Max-appen låter dig skapa profiler för flera användare, inklusive skyddade barnprofiler, och få anpassade rekommendationer för varje användare. Istället för att bara förlita sig på algoritmer kan du faktiskt få rekommendationer från människor som HBO Max kallar «talang och påverkare», inklusive korta videor som förklarar deras rekommendationer. Andra funktioner inkluderar separata bevakningslistor och rekommendationer för varje användare, ett gränssnitt som HBO Max beskriver som «swipey» och möjligheten att ladda ner program och filmer för offlinevisning.