Saltar al contenido

HBO Max Watch Party: Vad det är och hur man använder det

19 de junio de 2021
001 hbo max watch party 677052af2753495db3d4305fe54c9610

HBO Max har inte inbyggd funktion som Amazon Prime Watch Party, som låter dig vara värd för virtuella visningar med vänner och familj. Istället måste du ansluta till ett tillägg från tredje part för att använda den här funktionen med HBO Max. Denna artikel kommer att lära dig om dessa tillägg och hur du använder dem för att vara värd för ditt eget HBO Max-klockparty.

Vad är HBO Max Watch Party?

I fallet med HBO Max behöver du en webbläsartillägg för att titta på samma HBO Max-film eller TV-show online med vänner och familj. Videon synkroniseras så att alla kan titta samtidigt, och du kan också reagera i realtid på skärmåtgärden genom att skriva i ett chattfält eller prata i datorns mikrofon och webbkamera (om det här alternativet är tillgängligt). Här är de två bästa tilläggen att använda (båda är gratis att använda):

 • Teleparty (tidigare Netflix Party): Denna förlängning låter dig synkronisera film- och TV-uppspelning med upp till 50 personer på distans på HBO Max, liksom Netflix, Disney Plus och Hulu. Teleparty är gratis att använda, och allt du behöver är en dator och tillgång till HBO Max. Just nu är tillägget endast tillgängligt på stationära versioner av Google Chrome, Opera och Microsoft Edge, vilket innebär att du inte kan använda den på mobila enheter eller surfplattor.
 • Scener: Det är en mer funktionsrik klockfestapp som låter dig använda röstchatt och delta i offentliga visningar med miljontals andra deltagare. Förutom HBO Max arbetar Scener med Netflix, Disney +, Hulu, Amazon Prime, YouTube, Funimation, Vimeo, Alamo Drafthouse Cinema och Shudder. Tillägget är endast tillgängligt i Google Chrome och kräver att du skapar ett konto.

Båda grupperna (värd och tittare) måste använda samma tillägg och har också en aktuell HBO Max-prenumeration.

Hur värd för ett HBO Watch Party

När du har installerat ett Watch Party-tillägg i din webbläsare är det en enkel process att skapa en virtuell screening. Dina vänner kommer att behöva installera samma tillägg på sin egen dator.

 1. Gå till HBO Max webbplats i din webbläsare.

 2. Logga in på ditt konto.

 3. Välj den film eller TV-serie du vill titta på och börja spela den.

 4. Klicka på Teleparty tillägg i verktygsfältet.

  Klicka på ikonen Teleparty för uppspelning av HBO Max.

  Om du inte ser klockfestens ikon i verktygsfältet kan du behöva fästa den där först. Öppna Tillägg och se till att Pin-ikon bredvid Teleparty eller Scener är markerat med blått.

 5. Klick Starta festen.

  Klicka på Starta festen i Teleparty-tillägget.

 6. Ett fönster öppnas som innehåller en URL. Kopiera länken och skicka den till dina vänner så att de kan gå med i festen.

  Skickar Teleparty-länk till vänner.

 7. När alla har gått med, tryck på play för att börja titta på din valda HBO-film eller TV-show tillsammans. När du är klar trycker du på Koppla bort knappen.

  Kopplar från Teleparty Watch-sessionen.

Vad kan jag titta på under ett HBO Max Watch Party?

Watch Party-tillägg kan användas i hela HBO Max hela bibliotek, vilket innebär att du kan titta på vilken film eller TV-show som helst som finns tillgänglig på tjänsten med vänner. HBO Max har ett stort innehållsutbud som inkluderar HBO: s hela skiffer med originalserier, filmer, dokumentärer och komedispecialer. Det innehåller också Max-original som Zack Snyder’s Justice League och samma dag har premiärer som Wonder Woman 1984 och Judas och den svarta Messias.

Casey Bloys, VD för programmering av HBO, talar på scenen vid HBO Max WarnerMedia Investor Day Presentation i Warner Bros. Studios den 29 oktober 2019 i Burbank, Kalifornien.

Förutom nyare serier som Följd och Eufori, får du också tillgång till filmer och TV-program från andra Warner Media-egenskaper som Cartoon Network, The CW, DC Entertainment och Studio Ghibli. Trots HBOs rykte som ett moget fokuserat nätverk erbjuder HBO Max filmer och TV-program för alla publik – från förskolebarn till tonåringar till vuxna – så att du kan hitta något som passar alla dina vänner och familjemedlemmar att titta på tillsammans.

Vad behöver jag vara värd för ett HBO Max Watch Party?

För att vara värd för eller gå med i ett HBO Max Watch Party måste du först registrera dig för ett abonnemang på HBO Max. Efter det behöver du bara en bärbar eller stationär dator och en Watch Party-förlängning som Teleparty eller Scener. Oavsett vilket tillägg du använder är du begränsad till att titta på HBO Max på din bärbara eller stationära dator, så ingen mobil, inte ens iPad. Teleparty stöder högst 50 gäster och endast textchatt, medan Scener tillåter tio gäster och text-, ljud- och videochatt.